Urmărește-ne în Social Media

The Killers - boy

Trupa The Killers a lansat videoclipul oficial al recentului său single - "boy". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"boy" marchează prima piesă nouă marca The Killers de la anteriorul album "Pressure Machine" lansat în 2021. Deși melodia nu se regăsește pe albumul mai sus menționat, "boy" a fost compusă în sesiunile de înregistrare pentru acel disc. Cu toate acestea, deoarece nu se încadra în viziunea lor pentru LP, muzicienii au decis să o păstreze pentru o lansare ulterioară.

"boy" este produsă de The Killers, Stuart Price și Shawn Everett. Melodia vorbește despre frumusețea și simplitatea adolescenței. Despre "boy", solistul Brandon Flowers a spus:

"Aceasta a fost prima melodie scrisă după ce a trebuit să anulăm turneul Imploding The Mirage din cauza pandemiei. Recent m-am mutat înapoi în Utah și am început să fac excursii la Nefi, unde am crescut. Am descoperit că locul din care îmi doream atât de disperat să scap la 16 ani era acum un loc în care nu mă puteam opri să mă întorc. Am un fiu care se apropie de vârsta pe care o aveam în acel moment din viața mea. Cu <<boy>> vreau să le spun mie – și fiilor mei – să nu se gândească prea mult la asta. Și să caute prioritățile în viața lor. Pentru mine acum, cele mai importante sunt soția mea, copiii, cântecele mele și scena".

Acum, piesa se bucură de un videoclip produs de Boris Vassallo. Materialul înglobează imagini cu membrii trupei The Killers și spectaculoase scene naturale, în care personajele principale sunt niște cai albi.

The Killers se pregătește să pornească într-un amplu turneu american, care va include opriri în orașe precum Atlanta, Nashville, Chicago, Toronto, New York și multe altele, înainte de a se încheia în DC pe 10 octombrie.

Comentarii