Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Killers a lansat piesa "Your Side of Town" - AUDIO

Trupa The Killers a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă ce se numește "Your Side of Town". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Killers - "Your Side of Town"
The Killers - "Your Side of Town" │ FOTO: captură YouTube / The Killers

"Your Side of Town" a fost compusă de trupă împreună cu producătorii Stuart Price și Shawn Everett. Melodia este marcată de sunete noi, dar și de elemente synth, acestea din urmă fiind o sursă de inspirație pentru The Killers.

"Cu multă emoție vă prezentăm <<Your Side of Town>>. Are reminiscențele multor partituri synth care ne-au inspirat de-a lungul anilor. Și totuși, cumva, se simte complet personală. Acum este a voastră. Dați volumul tare", a transmis trupa The Killers pe Instagram.

"Your Side of Town" marchează primul single al trupei din acest an, precum și prima lansare de la piesa "boy" de anul trecut.

"Your Side Of Town" a fost lansată în tandem cu revenirea trupei în U.K. cu două concerte ce au avut loc pe 26 august în cadrul Reading Festival și pe 27 august la Leeds Festival. Pe 29 august, The Killers, își va face debutul în Edinburgh, cu un show la Royal Highland Centre Showgrounds. Trupa va poposi și în Irlanda pentru două concerte, pe 1 și 3 septembrie.

AUDIO: The Killers - Your Side of Town

Muzică nouă

The Killers a lansat o piesă nouă fără nume, cadou de Crăciun pentru fani

The Killers a lansat de Crăciun în 2023 o piesă fără nume, sosind ca un soi de cadou de sărbători pentru fani. Circulă totuşi numele "We Did In the Name of Love", iar acest track are un sunet puternic de imn de anii '80.

Publicat

pe

Coperta single Craciun The Killers 2023
Coperta single Craciun The Killers 2023 │ FOTO: The Killers

Track-ul cel nou The Killers a apărut în social media, mai precis pe contul de X al trupei din Las Vegas. A sosit pe 25 decembrie 2023 şi a început să se propage şi pe alte reţele de socializare. E o combinaţie inedită de new wave şi goth, cu o chitară care îţi rămâne în cap şi un sintetizator pe cinste. I-ar face cinste unui Duran Duran, sună simultan a Siouxsie & The Banshees, a The Cure şi Rick Astley.

Sosirea acestui single se leagă cu interviul acordat de solistul The Killers, Brandon Flowers celor de la NME. Pe atunci am aflat că un disc întreg cu material nou a fost "aruncat la gunoi", deoarece nu se potrivea cu noua abordare a grupului. Orientarea spre rock face acum parte din planurile pe termen lung ale muzicienilor.

Flowers a promis că pe viitor vom auzi mai puţine sintetizatoare şi mai puţine... lasere. Muzicianul vrea mai multă muzică bazată pe chitară, rock n' roll şi Americana. Solistul a vorbit şi despre şansele de a îi aduce pe toţi cei 4 membri ai grupului ca o unitate în coeziune. Ei locuiesc în oraşe diferite şi e greu să se sincronizeze pentru înregistrări.

The Killers a lansat recent un album de hituri, "Rebel Diamonds", pe care Flowers a ţinut cumva să îl compare cu un best of de la Tom Petty, pentru a se simţi inferior. Pe de altă parte a simţit cum trupa sa se maturizează, creşte şi se auto reprezintă prin muzică. "Rebel Diamonds" a devenit în decembrie 2023 al optulea album ce a urcat pe locul întâi în topurile din UK pentru formaţie. A inclus şi noutăţi, precum melodia "Spirit".

S-a aflat recent şi că "Mr. Brightside" e piesa cu cele mai multe stream-uri din istoria Spotify în UK. Urmează acum un turneu "Rebel Diamonds" în iunie 2024, cu multiple opriri în Europa.

Citește în continuare

Muzică nouă

The Killers ne oferă piesa "Spirit", noutate pe albumul proaspăt "Best Of"

The Killers tocmai a lansat piesa "Spirit", una care pare menită să fie interpretată pe arene pline de public. Sintetizatorul său face senzaţie alături de chitară, iar melodia se găseşte pe noul album "Best Of" al formaţiei.

Publicat

pe

Coperta single The Killers Spirit
Coperta single The Killers Spirit │ FOTO: The Killers

"Spirit" e o melodie atât euforică şi plină de energie, cât şi meditativă. Brandon Flowers îşi pune întrebări despre spiritul uman, în vreme ce chitara ne animă cu ritmuri de rock alternativ, iar sintetizatorul are ceva de anii '80. Acest track este un single de pe albumul Best of "Rebel Diamonds", care include 19 hituri ale grupului.

Materialul se termină fix cu piesa nouă, care include un throwback la "Mr. Brightside" şi o aluzie la "Psycho Killer". Frazarea lui Brandon e ciudată, uneori pare să fie aproape de poezie sau chiar... rap. Descrierea acestui Best of este "20 de piese pentru 20 de ani". Pe LP găsim şi "Mr. Brightside", "Somebody Told Me" şi "When You Were Young".

Cele mai noi single-uri ale grupului, "Boy" şi "Your Side of Town" sunt de asemenea incluse pe album. Au trecut 2 ani de la ultimul album lansat de The Killers, "Pressure Machine". Trupa din Las Vegas a luat o pauză de atunci şi a decis să îşi recapituleze cariera de 20 ani, de la "Hot Fuss" (2004) încoace.

Alte albume ale trupei includ "Sam's Town" (2006), "Day and Age" (2008), "Battle Born" (2012), "Don't Waste Your Wishes" (2016), "Wonderful Wonderful" (2017) şi "Imploding The Mirage" (2020). Între timp Brandon Flowers le-a spus fanilor şi presei că a aruncat la coşul de gunoi al creaţiei un întreg album Killers, deşi ne-a promis muzică nouă. Şi-a dat seama că... "nu mai poate face muzică de acest tip" şi că se găseşte într-o criză de identitate.

Formaţia se pregăteşte pentru un turneu în Marea Britanie în 2024, pentru a promova acest Best Of. Grupul s-a declarat deschis şi pentru o rezidenţă la Las Vegas Sphere.

Citește în continuare

Trending