Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Killers a lansat piesa "Your Side of Town" - AUDIO

Trupa The Killers a revenit în atenția ascultătorilor cu o nouă piesă ce se numește "Your Side of Town". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Killers - "Your Side of Town"
The Killers - "Your Side of Town" │ FOTO: captură YouTube / The Killers

"Your Side of Town" a fost compusă de trupă împreună cu producătorii Stuart Price și Shawn Everett. Melodia este marcată de sunete noi, dar și de elemente synth, acestea din urmă fiind o sursă de inspirație pentru The Killers.

"Cu multă emoție vă prezentăm <<Your Side of Town>>. Are reminiscențele multor partituri synth care ne-au inspirat de-a lungul anilor. Și totuși, cumva, se simte complet personală. Acum este a voastră. Dați volumul tare", a transmis trupa The Killers pe Instagram.

"Your Side of Town" marchează primul single al trupei din acest an, precum și prima lansare de la piesa "boy" de anul trecut.

"Your Side Of Town" a fost lansată în tandem cu revenirea trupei în U.K. cu două concerte ce au avut loc pe 26 august în cadrul Reading Festival și pe 27 august la Leeds Festival. Pe 29 august, The Killers, își va face debutul în Edinburgh, cu un show la Royal Highland Centre Showgrounds. Trupa va poposi și în Irlanda pentru două concerte, pe 1 și 3 septembrie.

AUDIO: The Killers - Your Side of Town

Trending