Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Killers ne oferă piesa "Spirit", noutate pe albumul proaspăt "Best Of"

The Killers tocmai a lansat piesa "Spirit", una care pare menită să fie interpretată pe arene pline de public. Sintetizatorul său face senzaţie alături de chitară, iar melodia se găseşte pe noul album "Best Of" al formaţiei.

Publicat

pe

Coperta single The Killers Spirit
Coperta single The Killers Spirit │ FOTO: The Killers

"Spirit" e o melodie atât euforică şi plină de energie, cât şi meditativă. Brandon Flowers îşi pune întrebări despre spiritul uman, în vreme ce chitara ne animă cu ritmuri de rock alternativ, iar sintetizatorul are ceva de anii '80. Acest track este un single de pe albumul Best of "Rebel Diamonds", care include 19 hituri ale grupului.

Materialul se termină fix cu piesa nouă, care include un throwback la "Mr. Brightside" şi o aluzie la "Psycho Killer". Frazarea lui Brandon e ciudată, uneori pare să fie aproape de poezie sau chiar... rap. Descrierea acestui Best of este "20 de piese pentru 20 de ani". Pe LP găsim şi "Mr. Brightside", "Somebody Told Me" şi "When You Were Young".

Cele mai noi single-uri ale grupului, "Boy" şi "Your Side of Town" sunt de asemenea incluse pe album. Au trecut 2 ani de la ultimul album lansat de The Killers, "Pressure Machine". Trupa din Las Vegas a luat o pauză de atunci şi a decis să îşi recapituleze cariera de 20 ani, de la "Hot Fuss" (2004) încoace.

Alte albume ale trupei includ "Sam's Town" (2006), "Day and Age" (2008), "Battle Born" (2012), "Don't Waste Your Wishes" (2016), "Wonderful Wonderful" (2017) şi "Imploding The Mirage" (2020). Între timp Brandon Flowers le-a spus fanilor şi presei că a aruncat la coşul de gunoi al creaţiei un întreg album Killers, deşi ne-a promis muzică nouă. Şi-a dat seama că... "nu mai poate face muzică de acest tip" şi că se găseşte într-o criză de identitate.

Formaţia se pregăteşte pentru un turneu în Marea Britanie în 2024, pentru a promova acest Best Of. Grupul s-a declarat deschis şi pentru o rezidenţă la Las Vegas Sphere.

Comentează

Trending