Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
List/Grid

Videoclipuri lansate de Randi

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Randi pe InfoMusic:

Videoclip nou:
RANDI - Dependent | Sunete urbane

RANDI - Dependent | Sunete urbane

Randi continuă seria de piese "Sunete urbane" cu un nou single, intitulat "Dependent". În cadrul acestui proiect, artistul își dorește să experimenteze sound-uri noi.

Videoclip nou:
Morandi - Professional Liar

Videoclip Morandi Professional Liar

Morandi a lansat o nouă piesă ideală pentru condus pe autostradă la ore târzii, "Professional Liar". Melodia este însoţită de un videoclip plin de prezenţe feminine simulate în realitate virtuală. Puteţi urmări videoclipul în articol.

Videoclip nou:
Randi - Inimi

Videoclip Randi Inimi

Randi a lansat la început de vară o nouă melodie sensibilă, intitulată "Inimi". Este o piesă melancolică, cu un beat minimalist şi cu accent mare pe feeling şi vocea artistului. Noul single are un videoclip axat pe trăiri umane, pe un fundal de instalaţie artistică. Îl puteţi urmări în articol.

Videoclip nou:
Randi, Rina & Shift - 2 Anonimi | Sunete urbane

Videoclip Randi Rina Shift 2 Anonimi

Randi se aventurează într-un gen muzical inedit, odată cu lansarea piesei "2 Anonimi". Track-ul realizat în colaborare cu Rina şi Shift are un vibe de trap şi R&B, care se îmbină într-un mod senzual şi enigmatic. Piesa primeşte un videoclip cu cadre sacadate hipnotice, pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou:
Morandi, Burak Yeter - Kalinka (Burak Yeter Remix)

Videoclip Morandi Burak Yeter Kalinka Remix

Morandi şi DJ Burak Yeter au lansat videoclipul piesei "Kalinka (Burak Peter Remix)". Clipul este în proporţie de 80% identic cu cel al piesei "Kalinka", doar că include şi secvenţe cu DJ-ul, nu doar cu Morandi plus muze sexy. Vă invităm să vizionaţi noua versiune de clip în articol.

Videoclip nou:
Randi - Umbrele

RANDI - UMBRELE

Randi începe anul 2019 cu piesa ”Umbrele”. Melodia este compusă de artist, iar videoclipul este regizat de Roman Burlaca.

Videoclip nou:
Randi - Frumusețea care minte

Randi găsește inspirație pentru piesele sale în lumea din jurul său, în societatea în care trăiește. Noua sa piesă, "Frumusețea care minte", nu face excepție de la regulă și este un prilej de reflecție asupra felului în care percepem frumusețea în ziua de astăzi.

Videoclip nou:
Randi - Ce te-aș mai

Randi - Ce te-aș mai

Randi dansează și face jocuri de cuvinte, lăsând ca imaginația ascultătorilor să completeze fraza începută în titlul noului său single, ”Ce te-aș mai”. Melodia are un sound electro-pop și vine acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Videoclip nou:
Randi - Fana mea

Secventa Videoclip Randi - Fana Mea

Randi a compus piesa "Fana mea" în trei zile și a fost inspirat de un comentariu de pe YouTube. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Videoclip nou:
Randi - Nici o stea (cover Laura Stoica)

Randi - Nici o stea [Cover Laura Stoica]

Randi a înregistrat un cover după hitul Laurei Stoica, "Nici o stea". Reinterpretarea sa este acompaniată de un videoclip, filmat în cadrul live session-ului Șlagăre Famous.

Videoclip nou:
Randi feat. Mario Morreti - Dacă pun mâna pe tine

Videoclip Randi Mario Morreti Daca pun mana pe tine

Randi ne invită la o plimbare cu decapotabila la viteze mici, în noul videoclip al piesei "Dacă pun mâna pe tine". Melodia este o colaborare cu Mario Morreti şi este o baladă tomnatică jucăuşă.

Videoclip nou:
Jo feat. Randi - Mă întreabă inima

Videoclip Jo feat Randi Ma intreaba inima

Jo şi Randi tocmai au lansat un single nou în prag de weekend, "Mă întreabă inima". Melodia a primit un videoclip, pe care îl vedeţi mai jos şi care continuă povestea de dragoste din piesa "Până vara viitoare".

Videoclip nou:
Randi - De ce dansezi așa

Randi a lansat videoclipul noului single " De ce dansezi așa". Piesa este compusă de Randi în studiourile Famous Production.

Videoclip nou:
Randi - Puteri asupra mea

Randi - Puteri asupra mea

Randi a lansat videoclipul noului single ”Puteri asupra mea”. Melodia este compusă de artist.

Videoclip nou:
Morandi - Keep You Safe

Morandi - Keep You Safe

Morandi a lansat videoclipul noului single ”Keep You Safe”. Piesa este compusă și produsă de Andrei Ropcea (Randi) și Marius Moga. Pentru vizual, cei doi au lucrat pentru prima oară cu Anton Sandu (SAN), un regizor care a mai colaborat anterior cu Yanka, Shift și Adda.

Videoclip nou:
Randi - Ochii ăia verzi

Randi - Ochii ăia verzi

Randi a lansat videoclipul noului single ”Ochii ăia verzi”. Piesa este compusă de Randi, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.

Videoclip nou:
Randi - Spune tu

Randi - Spune tu

Randi a lansat videoclipul noului single ”Spune tu”. Vizualul este regizat de Alex Ceaușu.

Videoclip nou:
Randi - Calc pe suflete

Randi - Calc pe suflete

Randi a lansat videoclipul noului single ”Calc pe suflete”. Piesa este compusă de artist și are ca inspirație o experiență prin care acesta a trecut în urmă cu câțiva ani.

Videoclip nou:
Uddi feat. Randi - Vagabondul vieţii mele

uddi feat randi - vagabondul vietii mele

După succesul obţinut cu "Aseară ţi-a luat basma", Uddi lansează un remake al piesei "Vagabondul vieţii mele", împreună cu Randi, pe care îl puteţi asculta în articol.

Videoclip nou:
Randi - Dansăm

Randi - Dansăm (videoclip)

Randi a lansat videoclipul noului single ”Dansăm”. Piesa este compusă de artist și vorbește despre încheierea unei povești de iubire.

CLOSE
CLOSE