Urmărește-ne în Social Media

NOSFE x Randi - Frate

NOSFE şi Randi sunt cunoscuţi drept mari creatori de hituri şi au bifat colaborări cu zeci de artişti, dar cumva nu au colaborat unul cu altul până acum. Pe 26 noiembrie cei doi au lansat piesa "Frate", imnul oficial al bromance-ului în 2021. Videoclipul său se poate viziona în acest articol.

Pentru că tot e sezonul serialelor şi statului în casă, această creaţie vizuală cu doi macho la două capete de masa aminteşte de estetica unui film cu mafioţi, poate chiar "Gomorra". Întrebarea e: despre cine cântă autorii? Despre femeia care i-a trecut în friendzone sau mai nou în "brother zone" sau despre doi prieteni buni care au o problemă în a se avea ca fraţii, mai ales după o dispută? Judecând după ispita din clip, ar putea fi vorba despre o muză care le-a picat cu tronc ambilor protagonişti.

Dacă despre iubire şi dor am tot ascultat piese româneşti, despre loialitate şi prietenie mai rar... Iată ce a declarat NOSFE despre "Frate":

O colaborare pe care o așteptam de când am auzit primul refren de la Randi, pe piesa lui JO, acum mulți ani. Sunt foarte mândru de piesă și de felul în care s-a transformat de-a lungul unui an de lucru. Filmările clipului au fost foarte interesante, mai ales la cadrul în care stăm spate în spate. Dar vă las pe voi să descoperiți. Vă pupă UNCHIU!

Randi a adăugat următoarele:

Mă bucur că am lansat această piesă, care vorbește despre un subiect complicat: problemele care pot apărea între oameni foarte apropiați atunci când anumite lucruri rămân ascunse, când adevărurile sunt spuse pe jumătate și mândria își face loc și începe să vorbească. Mi-a plăcut colaborarea cu NOSFE atât în studio, cât și pe platoul de filmare și îmi doresc să vă bucurați și voi de această piesă.

În această toamnă Nosfe a colaborat cu Anastasia pe piesa "Verde", iar în vară a cântat cu ADDA pe piesa "Lasă-mă să mor". Începutul de an ne-a adus şi un EP colaborativ creat de fostul membru Şatra Benz şi Nosfe, "10h". Poate cea mai inedită asociere din ultimul an a fost Mandinga + Nosfe pe "Macho Man". Cel mai mare hit al său e poate "Condimente", track-ul cu Ruby, care a strâns 79.000.000 vizualizări.

Nici Randi nu a stat degeaba şi a lansat piesa "Etajul Noi" la început de toamnă şi a colaborat cu SICKOTOY pe "Dancin' To Forget". De Paşte artistul ne-a dezvăluit ce înseamnă această sărbătoare pentru el şi familia sa, dar şi faptul că a descoperit pasca la 18 ani şi e mare fan de atunci. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi şi a câştigat o sumedenie de premii naţionale şi internaţionale pe parcursul carierei sale.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Nosfe a murit; Fondatorul Şatra Benz avea doar 37 de ani

O veste tragică a venit duminică, pe 16 octombrie să întunece peisajul muzical românesc: a murit Nosfe, fondatorul trupei Şatra Benz. Producător de succes, rapperul avea doar 37 de ani. Pe numele său Vlad Darius Creţan tânărul începuse de câţiva ani o carieră solo de succes.

Publicat

pe

Nosfe portret alb negru
Nosfe portret alb negru │ FOTO: Nosfe

Nosfe a fost văzut recent la emisiunea "Chefi la Cuţite", alături de soţia sa, Mădălina Creţan. Pe lângă rolul de fondator Şatra Benz şi albumele de succes alături de aceştia, artistul era un producător de succes şi a bifat colaborări cu nume mari din muzica autohtonă. Spre exemplu alături de Ruby a creat piesa "Condimente". A avut şi o carieră cinematografică, apărând alături de Smiley, Speak şi Nicole Cherry în filmul de comedie "Legaţii".

Cel mai mare hit al său din ultimul an a fost colaborarea cu Dl. Goe, "Dacă Pleci", cu inimitabilul Cătălin Crişan pe sample. A lansat şi piesa alături de Randi "Frate", dar şi track-ul "Verde" cu Anastasia.

Iată mesajul postat de trupa Şatra Benz pe reţelele de socializare:

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

Au transmis mesaje sfâşietoare şi colaboratori şi apropiaţi precum Luk Beats, Nane şi Rava, care şi-au pus la avatarurile de pe Instagram poze alb negru cu artistul trecut în nefiinţă. Cel mai trist şi intim mesaj l-a transmis Luk Beats:

Ai fost prima persoană care a avut încredere în mine şi ai plecat fix la mijlocul drumului. Ce coşmar, vreau să mă trezesc din el şi să fii lângă mine să te pup. Te iubesc mult de tot.

Cu doar 48 de ore înainte să moară Nosfe lansase melodia şi videoclipul "N-am de dat", colaborare cu Guess Who, Aura şi Prny. De asemenea cu doar ore înainte să moară Nosfe a susţinut alături de Şatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Născut în Galaţi, Nosfe se apucă de rap în 2002 şi experimenta cu multe sound-uri. Ca şi Killa Fonic şi OG Eastbull a petrecut o perioadă în Italia.

Conform ştirilor Antena 1 artistului i s-a făcut rău şi a căzut în casă, după concert, la ora 3 dimineaţa. Soţia sa a chemat ambulanţa, iar un infarct ar fi cauza morţii.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1