Urmărește-ne în Social Media

NOSFE x Randi - Frate

NOSFE şi Randi sunt cunoscuţi drept mari creatori de hituri şi au bifat colaborări cu zeci de artişti, dar cumva nu au colaborat unul cu altul până acum. Pe 26 noiembrie cei doi au lansat piesa "Frate", imnul oficial al bromance-ului în 2021. Videoclipul său se poate viziona în acest articol.

Pentru că tot e sezonul serialelor şi statului în casă, această creaţie vizuală cu doi macho la două capete de masa aminteşte de estetica unui film cu mafioţi, poate chiar "Gomorra". Întrebarea e: despre cine cântă autorii? Despre femeia care i-a trecut în friendzone sau mai nou în "brother zone" sau despre doi prieteni buni care au o problemă în a se avea ca fraţii, mai ales după o dispută? Judecând după ispita din clip, ar putea fi vorba despre o muză care le-a picat cu tronc ambilor protagonişti.

Dacă despre iubire şi dor am tot ascultat piese româneşti, despre loialitate şi prietenie mai rar... Iată ce a declarat NOSFE despre "Frate":

O colaborare pe care o așteptam de când am auzit primul refren de la Randi, pe piesa lui JO, acum mulți ani. Sunt foarte mândru de piesă și de felul în care s-a transformat de-a lungul unui an de lucru. Filmările clipului au fost foarte interesante, mai ales la cadrul în care stăm spate în spate. Dar vă las pe voi să descoperiți. Vă pupă UNCHIU!

Randi a adăugat următoarele:

Mă bucur că am lansat această piesă, care vorbește despre un subiect complicat: problemele care pot apărea între oameni foarte apropiați atunci când anumite lucruri rămân ascunse, când adevărurile sunt spuse pe jumătate și mândria își face loc și începe să vorbească. Mi-a plăcut colaborarea cu NOSFE atât în studio, cât și pe platoul de filmare și îmi doresc să vă bucurați și voi de această piesă.

În această toamnă Nosfe a colaborat cu Anastasia pe piesa "Verde", iar în vară a cântat cu ADDA pe piesa "Lasă-mă să mor". Începutul de an ne-a adus şi un EP colaborativ creat de fostul membru Şatra Benz şi Nosfe, "10h". Poate cea mai inedită asociere din ultimul an a fost Mandinga + Nosfe pe "Macho Man". Cel mai mare hit al său e poate "Condimente", track-ul cu Ruby, care a strâns 79.000.000 vizualizări.

Nici Randi nu a stat degeaba şi a lansat piesa "Etajul Noi" la început de toamnă şi a colaborat cu SICKOTOY pe "Dancin' To Forget". De Paşte artistul ne-a dezvăluit ce înseamnă această sărbătoare pentru el şi familia sa, dar şi faptul că a descoperit pasca la 18 ani şi e mare fan de atunci. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi şi a câştigat o sumedenie de premii naţionale şi internaţionale pe parcursul carierei sale.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare