Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Randi, Rina & Shift - 2 Anonimi | Sunete urbane

Randi se aventurează într-un gen muzical inedit, odată cu lansarea piesei "2 Anonimi". Track-ul realizat în colaborare cu Rina şi Shift are un vibe de trap şi R&B, care se îmbină într-un mod senzual şi enigmatic. Piesa primeşte un videoclip cu cadre sacadate hipnotice, pe care îl puteţi viziona în articol.

"2 Anonimi" este definită prin acele câteva note de pian, care se repetă în fundalul său. Randi începe cu un R&B suav, cântând despre frustrări şi imposibilitatea de a se transforma. Artistul apare în clip cu imaginea unui bad boy cu jachetă de piele cu ţinte, în contrast cu vocea sa blândă şi versurile despre iubire.

La mijlocul piesei intră pe vers Rina, cu o voce puternică, îmbinată cu a lui Randi pentru un sunet melancolic desăvârşit. Cei doi se înlănţuie în dans într-un sincron perfect, care defineşte "bestia cu 2 spinări", care nu poate nici să iubească şi nici să fugă de ea însăşi. Shift prezintă un nou look, cu dread-uri şi o imagine de The Weeknd de România.

Foloseşte autotune şi evocă latura tristă a romantismului, frica de singurătate şi alunecarea spre pahar. Noua piesă este compusă de Randi în colaborare cu Shift şi este produsă în studiourile Famous Production. Porneşte noul proiect muzical "Sunete Urbane", gândit de Randi, care vrea să încerce noi sound-uri.

Iată ce spune artistul despre acest proiect:

"Doi anonimi" este prima dintr-o serie de piese cu sound diferit, uşor underground şi cu influenţe trap. Sunt gânduri exprimate prin muzică într-un mod tranşant şi sincer, prin care am vrut să arătăm iubitorilor de “diferit” şi alta faţă a muzicii care vine de la Famous Production.

Vom lansa mai multe piese de acest gen în viitorul apropiat, în colaborare cu diverşi artişti români. Cred că publicul aşteaptă să fie surprins iar eu sper că această serie de piese va surprinde într-un mod plăcut. Am încredere că "2 Anonimi" va crea o nouă nişă de ascultători.

Rina este o nouă artistă Famous production, care promite, având un timbru ce aminteşte puţin de Ioana Ignat. În 2019 am avut ocazia să îl auzim pe Randi pe hitul Morandi "Kalinka", în varianta remixată, dar şi pe "Umbrele", cu un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Citește mai multe despre RandiRinaShift
Videoclipuri cu RandiRinaShift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE