Urmărește-ne în Social Media

Randi - Letters You Won't Get

Tragedia din Ucraina l-an tulburat pe Randi, artistul compunând o piesă inspirată de aceste evenimente. ”Letters You Won’t Get” este o piesă care exprimă durerea familiilor destrămate de război. Câștigurile din platformele de streaming generate de noul single vor merge către Crucea Roșie.

Piesa este compusă și produsă de Randi, iar versurile ilustrează tragedia oamenilor prinși la mijloc în acest război. Artistul dorește să întindă o mână de ajutor ucrainenilor care au nevoie de sprijinul nostru în aceste momente grele. Astfel, Randi va dona câștigurile din platformele de streaming generate de piesa "Letters You Won’t Get" către Crucea Roșie.

Randi: "Am vrut să vorbesc, prin intermediul acestei piese, despre legătura dintre cei care au rămas să lupte în Ucraina și cei care au plecat"

"În vremurile de restriște, muzica ne poate alina și mai ales, ne poate aduce împreună. La fel ca întreg mapamondul, am urmărit întristat tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Am văzut imagini care m-au impresionat teribil: familii despărțite, oameni suferinzi, vieți pierdute în acest război. Toate acestea m-au emoționat puternic și am transpus aceste emoții și trăiri în muzică, în versuri. Am vrut să vorbesc, prin intermediul acestei piese, despre legătura dintre cei care au rămas să lupte în Ucraina și cei care au plecat!

Despre lucrurile pe care poate cei care au rămas nu o să și le mai spună niciodată. Totodată, prin această piesă vreau să contribui și eu, să ajut oamenii ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna. De acea, m-am decis să donez câștigurile rezultate din această piesă către Crucea Roșie. Cred că această tragedie a scos la lumină solidaritatea, empatia, bunătatea din noi. O mulțime de oameni și ONG-uri s-au mobilizat și ajută refugiații, fiecare cum poate. Vreau să aduc și eu un mic aport, contribuind la acest efort de susținere al ucrainenilor", spune Randi.

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a devenit celebru în industria muzicală internațională cu proiectul Morandi, câștigând numeroase premii pentru hituri precum "Love Me", "Falling Asleep", "Angels", "Colors". În 2013 Randi a început să compună și în limba română, lansând piese de succes, precum "Ochii ăia verzi", "Prietena ta", "Dansăm".

Comentarii