Urmărește-ne în Social Media

Randi x Azteca - Carina

Randi și Azteca colaborează pentru prima dată și lansează piesa "Carina". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Randi revine cu un o nouă piesă alături cântărețul trap Azteca. O piesă pop ce îmbină influențe R&B și Afrobeat, "Carina" a fost compusă de cei doi artiști, în timp ce producția a fost realizată de Randi și Alin Ilieș.

"Piesa asta e un alter ego de-al meu. E varianta sexy, jucăușă, cu ritm balansat și aer proaspăt de nou. Îmi doream de ceva vreme să experimentez sound-uri noi pe beat-uri afro și <<Carina>> e prima dintr-un șir de multe piese care o să te facă să dansezi, oriunde ai fi. Am păstrat metaforele, însă acum au un parfum tineresc, urban. <<Carina>> e desenată perfect, misterioasă, parcă din altă lume. El îi simte parfumul și e atras ca un magnet de sex appeal-ul ei neobișnuit. Sunt convins că oriunde ai fi și orice gând ți-ar trece prin cap, piesa asta o să te facă să dansezi corp la corp cu ea", a declarat Randi.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, atât pe plan local cât și internațional. Ca membru fondator al trupei Morandi, acesta a reușit să aibă un impact major în peste 20 de țări, 8 dintre piesele trupei ajungând locul #1 în topuri naționale și internaționale. Albumul de debut al trupei a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare, în timp ce albumul N3XT a fost certificat cu triplu platină în Rusia. În 2014 Randi a făcut un pas major în cariera sa și a lansat prima piesă în limba română. "Prietena Ta" a devenit cu rapiditate numărul unu în topurile muzicale, Randi lansând în următorii ani piese ce au adunat peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube cu hit-uri precum "Până Vara Viitoare", "Visător", "Dansăm" și "Ochii Ăia Verzi".

Azteca este unul dintre cele mai cunoscute nume din scena urbană. Lansări precum "Nefiu", "Bag Un Blunt", "BOB", "Pala Mande" și "A Â" au adunat milioane de stream-uri pe Spotify și vizualizări pe YouTube, in timp ce albumele lansate de acesta au dominat constant topurile digitale. Totodată, de-a lungul carierei sale, Azteca a colaborat cu nume precum BBNO$, Rava, Killa Fonic, Nane, Amuly și Satra B.E.N.Z.

Comentarii