Urmărește-ne în Social Media

Randi - Singur acum

Randi a revenit în atenția ascultătorilor cu "Singur acum", o piesă plină de speranță. Mesajul melodiei este evidențiat de un videoclip disponibil în articol.

"Singur acum" a fost compusă de Randi și Edward Sanda. Cu un mesaj optimist și încurajator, piesa vorbește despre speranță și despre puterea care se află în fiecare dintre noi de a ne ridica când suntem puși la pământ și de a merge mai departe.

"Pentru toți cei care sunt departe, toți cei care au simțit ca viața i-a lăsat în urmă, cei care nu au mai găsit un sens în a merge mai departe: nu sunteți singuri, nu ați fost niciodată!", a transmis Randi.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, atât pe plan local cât și internațional. Ca membru fondator al trupei Morandi, acesta a reușit să aibă un impact major în peste 20 de țări, 8 dintre piesele trupei ajungând locul #1 în topuri naționale și internaționale. Albumul de debut al trupei a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare, în timp ce albumul N3XT a fost certificat cu triplu platină în Rusia. În 2014 Randi a făcut un pas major în cariera sa și a lansat prima piesă în limba română. "Prietena Ta" a devenit cu rapiditate numărul unu în topurile muzicale, Randi lansând în următorii ani piese ce au adunat peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube cu hit-uri precum "Până Vara Viitoare", "Visător", "Dansăm" și "Ochii Ăia Verzi".

Comentarii