Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Randi - Inimi

Randi a lansat la început de vară o nouă melodie sensibilă, intitulată "Inimi". Este o piesă melancolică, cu un beat minimalist şi cu accent mare pe feeling şi vocea artistului. Noul single are un videoclip axat pe trăiri umane, pe un fundal de instalaţie artistică. Îl puteţi urmări în articol.

Randi defineşte fiinţele umane ca "Inimi" şi face o paralelă între opere de artă şi trăirea intensă a fiecărui om. Artistul apare în videoclip rătăcind prin pădure la apus, amintindu-şi de momente tandre cu cea dragă. O muză feminină apare în amintirea artistului, senzuală şi plină de viaţă. În lumini de lasere în pădure sau pe un fundal alb infinit, Randi şi echipa sa de dansatori se unduiesc pe acest beat blând.

Noua piesă are muzica scrisă de Randi, alături de Sandor Biro, iar de orchestraţie s-a ocupat Randi, alături de Alin Ciprian Ilies. De mix şi master e responsabil Sandor Biro, iar regia videoclipului îi aparţine lui SAN. Pe fundal se aude un instrumental cu percuţie discretă şi clape văratice, plus un mic acord de chitară. Voci feminine şi masculine se împletesc spre final pentru a reprenzenta dualitatea simţământului.

În 2019 Randi a mai lansat colaborarea de succes cu Rina şi Shift "2 Anonimi", cu un vibe de trap şi R&B. În ultimele luni am tot auzit pe repeat la radio, în cluburi şi terase remixul piesei "Kalinka", de la Morandi alături de Burak Yeter. Piesa "Kalinka" de anul trecut ajunsese la final de 2018 la sute de mii de ascultări pe platformele digitale şi peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Se regăsea în topuri şi playlisturi de radio şi televiziuni muzicale în peste 20 de ţări. Acum originalul este la cota de 63 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar remixul la aproape 3 milioane.

Anul începea pentru Randi cu o piesă numită "Umbrele", ce a primit un videoclip regizat de omul care a şlefuit imaginea vizuală pentru Carla's Dreams, Roman Burlaca.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE