Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"
List/Grid

Videoclipuri lansate de Loredana Groza

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Cariera Loredanei se extinde pe parcursul a mai bine de 25 de ani de experiență, având la activ nouăsprezece albume și numeroase apariții în filme, soundtrackuri, colaborări și emisiuni televizate. După succesul enorm al albumului de debut Buna seara, iubito și în special al piesei cu același nume, care a rămas reprezentativă pentru ea până în prezent, Loredana a abordat o mulțime de genuri muzicale și a amestecat diferite influențe în acestea: pop, pop-rock, soul, R'n'B, Soul, Rap, muzica populară, muzică țigănească, muzică electronică și altele. Activitatea sa recentă este legată de colaborarea cu emisiunea Vocea României și de promovarea turneului său din 2015, „Reveria “.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Loredana Groza pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Loredana - Sex pe canapea

Loredana a lansat "Sex pe canapea", o piesă în care vorbește despre jocurile seducției și dorințe carnale, tânjind totuși după sentimente de iubire. Melodia beneficiază de un videoclip senzual pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Videoclip nou:
Loredana - Damdiridam

Videoclip Loredana Damdiridam

Loredana a lansat o nouă piesă cu iz de muzică balcanică, "Damdiridam". Melodia primeşte un videoclip care spune două poveşti, ambele bazate pe un dans modern combinat cu unul tradiţional. Înlănţuirea de elemente culturale vi se dezvăluie în articol.

Videoclip nou:
Voltaj și Loredana - Dependența mea

Voltaj + Loredana = Dependența mea

Voltaj lansează în colaborare cu Loredana piesa "Dependența mea", o compoziție plină de sensibilitate, ce vorbește despre o dragoste mistuitoare.

Videoclip nou:
Loredana - Îngeri

Videoclip Loredana Ingeri

Loredana a lansat un nou single solo, sub numele de "Îngeri", o melodie angelică şi veselă. Primeşte un videoclip plin de nuanţe aurii şi dansatori cu coregrafii originale. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub, Loredana Groza și Ligalize - Balkana Mama

Zdob si Zdub feat. Loredana & Лигалайз - БАЛКАНА МАМА / BALKANA MAMA

La o margine de lume, într-o zi înseninată, o piesă simbol ‘s-a născut’. De pe cele două maluri ale Prutului și a râului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii și anunță o colaborare ce sparge granițele - “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, Loredana și rapper-ul Ligalize.

Videoclip nou:
Loredana - Avatar

După o călătorie în India și Tibet, Loredana lansează "Avatar", melodie ce vorbește despre iubire și spiritualitate. Piesa este însoțită de un videoclip încărcat de imagini ale Indiei.

Videoclip nou:
Loredana - Ziua de azi

Loredana - Ziua de azi

Loredana a lansat videoclipul noului single ”Ziua de azi”. Piesa este înregistrată cu participarea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Videoclip nou:
Loredana & Deepcentral - Unde ești?

Loredana & Deepcentral - Unde ești?

Loredana și Deepcentral au lansat videoclipul noului single ”Unde ești?”. În versiune de studio, piesa a fost lansată în octombrie 2016.

Videoclip nou:
Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La cârciuma de la drum

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum

Loredana a colaborat cu Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru o reinterpretare a unuia dintre cele mai îndrăgite și mai vechi cântece de petrecere: ””La cârciuma de la drum””.

Videoclip nou:
Loredana feat Alama - Vrei să mă iei

Loredana Groza feat Alama - Vrei sa ma iei

Loredana Groza revine cu o nouă colaborare la început de 2016, alături de Alama și lansează piesa „Vrei să mă iei”, extrasă de pe albumul Imaginarium. Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos.

Videoclip nou:
Loredana - Val după val

Loredana - Val după val

Loredana a lansat videoclipul piesei „Val după val” - un cântec de dragoste, care pornește de la un simplu joc de cuvinte. Cu un sound și o coregrafie specifică filmelor de la Bollywood, Loredana speră să cucerească topurile din România cu noua ei melodie pe care o puteți asculta mai jos.

Videoclip nou:
Loredana - Super ofertă la vise

Loredana - Super oferta la vise

Loredana și câştigătorii concursului "Oraşul cântă cu noi" au "Super ofertă la vise". Videoclipul filmat pentru această piesă este în ton cu starea transmisă: poftă de viață, optimism și energie.

Videoclip nou:
Loredana și Nadir - Te iubesc

Loredana & Nadir - Te iubesc

Loredana și Nadir ne vorbesc despre importanța iubirii. Noul single al celor doi se numește sugestiv ”Te iubesc” și este acompaniat de un videoclip cu tematică country regizat de Slava Sârbu.

Videoclip nou:
Loredana - Santa Baby

Loredana - Santa Baby

Loredana a lansat “Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu același nume, cântată de Eartha Kitt, o cunoscută cântăreață și actriță americană. În videoclipul realizat pentru această piesă de Crăciun atipică apar și Maria Hojda și Ilinca Băcilă, semifinalistele din echipa Loredanei de la Vocea României.

Videoclip nou:
Loredana - Risipitor

Loredana - ”Risipitor”

“Risipitor” este noul videoclip Loredana, prin care cântăreața prezintă fanilor o nouă latură artistică. ”Nu risipiți dragostea” este mesajul transmis prin versurile piesei și accentuat prin videoclipului regizat de Dragoș Buliga. Muzica și textul sunt semnate de Loredana.

Videoclip nou:
Vunk și ai Noștri - Ne facem auziți

Vunk - Ne Facem Auziți

Vunk a lansat videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziți”, un imn al generațiilor care vor o schimbare reală și un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști de a lua atitudine și de a fi responsabili.

CLOSE
CLOSE