Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Voltaj și Loredana - Dependența mea

Voltaj lansează în colaborare cu Loredana piesa "Dependența mea", o compoziție plină de sensibilitate, ce vorbește despre o dragoste mistuitoare.

Dependența mea» este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoana care te completează și alături de care te simti fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intra în aceeași stare de bine", declară Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

"Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana", adaugă artista.

Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de hituri și concerte printr-un show la Sala Polivalentă, care face parte din turneul național "Ca la 20 de ani". În plus, trupa lansează un nou album, ce poartă numele spectacolului aniversar, "Ca la 20 de ani". Pe noul material discografic se regăsesc "100 de ani", "Amprente", "Cred ca-s hip" (feat. Noaptea Tarziu), "Nu doar de ziua mea" (alături de Andra), "Las tot", cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

Citește mai multe despre Loredana GrozaVoltaj
Videoclipuri cu Loredana GrozaVoltaj
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE