Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Loredana - Val după val

Loredana a lansat videoclipul piesei „Val după val” - un cântec de dragoste, care pornește de la un simplu joc de cuvinte. Cu un sound și o coregrafie specifică filmelor de la Bollywood, Loredana speră să cucerească topurile din România cu noua ei melodie pe care o puteți asculta mai jos.

Loredana a lansat un nou videoclip, pentru piesa “ Val după val”, ce are toate șansele să urce rapid în topuri și să devină hit.
Filmările au avut loc în clubul bucureștean BOA din parcul Herăstrău, în regia lui Laurențiu Rusescu și au durat o noapte întreaga.

Videoclipul plin de culoare și energie, realizat cu participarea a peste 80 de figuranți, a fost, de fapt, o mare petrecere!
Coregrafia este realizată de Andrada Morgovan, iar costumele spectaculoase și inedite au fost asigurate de Radu Mada. De machiajul artistei s-a ocupat Liliana Sandu, iar de coafuri, Sergiu Bacioi.

“Cel mai nou single al meu, ‘Val dupa val’, este un cântec de dragoste, care pornește de la un simplu joc de cuvinte: la tine mă gândesc și când nu mă gândesc la tine! Un mic paradox despre nebunia frumoasă a dragostei. Un cântec despre sentimentele dulci și amare pe care o pasiune ți le poate aduce în viața! Cântecul este scris de mine și produs împreună cu Cătălin Dascălu și Șerban Cazan de la HaHaHa Production. Videoclipul este o explozie de culoare și dans, un dans pe care ne dorim să îl învețe toată lumea”, a spus Loredana.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Videoclipuri cu Loredana Groza
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE