Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Loredana feat Alama - Vrei să mă iei

Loredana Groza revine cu o nouă colaborare la început de 2016, alături de Alama și lansează piesa „Vrei să mă iei”, extrasă de pe albumul Imaginarium. Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos.

Loredana Groza a lansat un nou videoclip pentru piesa „Vrei să mă iei”, cel mai recent single extras de pe albumul Imaginarium. Cântecul a fost produs în colaborare cu Alama, iar versurile îi aparțin Loredanei. În videoclipul regizat de Michael Adrian Mircea, artista afișează un look senzual și o atitudine provocatoare, așa cum ne-a obișnuit și până acum.

„Vrei să mă iei a pornit de la ideea mea de a face un cântec neconvențional, o poveste de dragoste neîmpărtășită care să se deruleze într-un dialog între mine și el. Alama a intrat în joc. Chiar  dacă e un artist la început de drum a intrat  perfect în personaj, în rolul celui care se îndrăgostește iremediabil de iubita prietenului său. Morala o veți afla urmărind noul videoclip Vrei să mă iei, extras de pe albumul Imaginarium” a spus Loredana.

Cântecul „Val după val” a fost extras tot de pe albumul Imaginarium, iar videoclipul plin de culoare și energie a fost realizat cu participarea a peste 80 de figuranți. Anul trecut Loredana ne-a încântat și cu piesa „Te iubesc”, lansată în colaborare cu Nadir.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Videoclipuri cu Loredana Groza
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE