Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Direcția 5

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Cu mii de concerte la activ şi peste 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), "Emoţie" (2009) şi "Romantic" (2010), Direcția 5 continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire. Cel mai recent material discografic, "Happy Days", a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut. Pe album se regăsesc 13 piese, dintre care putem aminti "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" și "Tu m-ai cucerit".

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Direcția 5 pe InfoMusic:

Videoclip nou:
direcția 5 - Romantic story

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar trupa direcția 5 lansează "Romantic story", o piesă sensibilă cu un videoclip filmat în Italia, care ne duce cu gândul la vară și la vacanță. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Videoclip nou:
Direcţia 5 - Paradis

Videoclip Directia 5 Paradis

Direcţia 5 lansează cea mai zen piesă a toamnei, "Paradis", un single plin de clasă şi romantism. Videoclipul acestei creaţii reflectă din plin atmosfera idilică invocată de versuri, în peisaje autohtone superbe. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Videoclip nou:
Direcția 5 - Marile iubiri

Emoții spuse în versuri împachetate într-o frumoasă piesă, ca o declarație de dragoste: Direcția 5 revine cu versiunea de studio a piesei „Marile iubiri”.

Videoclip nou:
Direcția 5 - Când sunt cu tine

Directia 5 - Când sunt cu tine

Direcția 5 ne vorbește despre iubire într-un videoclip nou, filmat pentru piesa ”Când sunt cu tine”. Dinu Olărașu semnează versurile, Marian Ionescu muzica, iar regia clipului Alex Ceaușu..

Videoclip nou:
Direcţia 5 feat. Adrian Sînă - Să-i iert păcate

Videoclip Directia 5 Adrian Sina Sa-i iert pacate

Colaborarea toamnei vine de la doi dintre cei mai prolifici hitmakeri din România, Direcţia 5 şi Adrian Sînă pe piesa "Să-i iert păcate". Melodia primeşte un videoclip plin de coregrafii de balet, pe care îl puteţi urmări mai jos.

Videoclip nou:
direcția 5 - Am știut

directia 5 - Am stiut

direcția 5 a lansat videoclipul piesei "Am știut". Melodia se va regăsi pe albumul “Happy Days”.

Videoclip nou:
direcția 5 - Balerina

Direcția 5 - Balerina

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Balerina”. Piesa este extrasă de pe albumul "Love, Peace & Harmony".

Videoclip nou:
Direcția 5 - Rămâne din noi... dragostea

directia 5 - Ramane din noi... dragostea

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Rămâne din noi... dragostea”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Petre Năstase.

Videoclip nou:
Direcția 5 și Nicoleta Nucă - Salut! Ce faci?

Directia 5 & Nicoleta Nuca - Salut! Ce faci?

Direcția 5 și Nicoleta Nucă au lansat videoclipul noului single ”Salut! Ce faci?”. Aceasta este prima colaborare a trupei cu Nicoleta.

Videoclip nou:
Direcția 5 - Într-o zi

Direcția 5 a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Într-o zi”. Extrasă de pe albumul ”Te iubesc”, melodia este compusă de Marian Ionescu, pe versuri de Dinu Olărașu.

Videoclip nou:
Direcția 5 - Plin de furtuni

Direcția 5 - Plin de furtuni

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Plin de furtuni”. Piesa va fi inclusă pe noul disc al formației, ce va fi prezentat publicului în cadrul concertului de pe 20 noiembrie, de la Sala Palatului.

Videoclip nou:
direcția 5 feat. Alinka - Te iubesc

Direcția 5 feat. Alinka - Te iubesc

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Te iubesc”. Piesa este interpretată în duet cu Alinka (Alina Diana Crișan), fostă membră a trupei Asia.

Videoclip nou:
directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love

Secventa videoclip Forever love

Urmărește videoclipul oficial "Forever love", lansat de directia 5 pe 15 septembrie. Single-ul este o colaborare cu Lidia Buble, fiind extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, ce va fi lansat la Sala Palatului pe 31 octombrie.

CLOSE
CLOSE