Urmărește-ne în Social Media

Direcția 5 - Când sunt cu tine

Direcția 5 ne vorbește despre iubire într-un videoclip nou, filmat pentru piesa ”Când sunt cu tine”. Dinu Olărașu semnează versurile, Marian Ionescu muzica, iar regia clipului Alex Ceaușu..

Single-ul “Când sunt cu tine” se regăsește pe cel mai recent album lansat de trupă, “Happy Days”, ce este disponibil din noiembrie 2017. Pe cel mai recent material discografic semnat Direcția 5 se regăsesc 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv”, „Tu m-ai cucerit“, dar și “Să-i iert păcate” (alături de Adi Sină).

În 2016, Direcția 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră. Alina și trupa au început colaborarea în 2015, de atunci lansând numeroase piese împreună. Alina este, de asemenea, o prezență constantă la concertele și evenimentele la care participă trupa.

Recomandare: Iubirea, de la Seducție la Obsesie, în 20 de piese Direcția 5, repovestite de formație - AUDIO

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 23 februarie 2018

Direcția 5

Loc
Berăria H
PUBLICITATE
Comentarii