Urmărește-ne în Social Media

Direcţia 5 - Paradis

Direcţia 5 lansează cea mai zen piesă a toamnei, "Paradis", un single plin de clasă şi romantism. Videoclipul acestei creaţii reflectă din plin atmosfera idilică invocată de versuri, în peisaje autohtone superbe. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

La 8 luni după lansarea piesei "Când sunt cu tine" soseşte "Paradis". Versurile sale sunt scrise de către Dinu Olăraşu, iar muzica este compusă de către Marian Ionescu. Videoclipul regizat de Dan Petcan prezintă o după-amiază perfectă, cu soarele sus pe cer şi tineri frumoşi care se iubesc în mijlocul unei livezi de meri. Puşi pe şotii şi alergând prin natură, tinerii îi au ca îngeri păzitori invizibili pe muzicieni.

Despre această creaţie Marian Ionescu a avut următoarele cuvinte:

Ne dorim ca muzica noastră să nu se subordoneze altor criterii decât celor care ţin de frumos, iar prin această piesă încercam să-i purtăm pe oameni într-o lume inocentă, sensibilă, în care dragostea este totul. Clipul redă atmosfera de libertate, în care oamenii preţuiesc fiecare clipă şi o trăiesc la maxim. «Paradis» este primul single extras de pe albumul «În culori» pe care grupul îl va lansa la sfârşitul acestui an.

În luna noiembrie a anului trecut Direcţia 5 lansa albumul "Happy Days", de pe care a fost extras single-ul "Când sunt cu tine", foarte apreciat de public. Pe acelaşi LP s-a regăsit colaborarea cu Adrian Sînă "Să-i iert păcate", dar şi "Pulbere de stele", un alt hit al trupei. Grupul sărbătorea 25 de ani de existenţă în 2016, odată cu lansarea discului "Love, Peace & Harmony".

Noua componenţă o include şi pe Alina Crişan, care s-a alăturat grupulul în 2015. Direcţia 5 înseamnă Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, care au pătruns pe piaţa muzicală de la noi în 1991. Cu peste 20 de de albume la activ şi zeci de hituri pe radio, TV şi în topuri formaţia s-a reinventat şi a avut colaborări din cele mai inedite, cu Loredana Groza, Paula Seling sau Lidia Buble.

Turneul de promovare a viitorului LP "În Culori" este pe cale să înceapă, cu opriri la Galaţi, Buzău, Braşov sau Iaşi. Un eveniment special dedicat noului LP are loc la Teatrul Naţional Bucureşti pe 12 noiembrie.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4