Urmărește-ne în Social Media

Direcţia 5 - Paradis

Direcţia 5 lansează cea mai zen piesă a toamnei, "Paradis", un single plin de clasă şi romantism. Videoclipul acestei creaţii reflectă din plin atmosfera idilică invocată de versuri, în peisaje autohtone superbe. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

La 8 luni după lansarea piesei "Când sunt cu tine" soseşte "Paradis". Versurile sale sunt scrise de către Dinu Olăraşu, iar muzica este compusă de către Marian Ionescu. Videoclipul regizat de Dan Petcan prezintă o după-amiază perfectă, cu soarele sus pe cer şi tineri frumoşi care se iubesc în mijlocul unei livezi de meri. Puşi pe şotii şi alergând prin natură, tinerii îi au ca îngeri păzitori invizibili pe muzicieni.

Despre această creaţie Marian Ionescu a avut următoarele cuvinte:

Ne dorim ca muzica noastră să nu se subordoneze altor criterii decât celor care ţin de frumos, iar prin această piesă încercam să-i purtăm pe oameni într-o lume inocentă, sensibilă, în care dragostea este totul. Clipul redă atmosfera de libertate, în care oamenii preţuiesc fiecare clipă şi o trăiesc la maxim. «Paradis» este primul single extras de pe albumul «În culori» pe care grupul îl va lansa la sfârşitul acestui an.

În luna noiembrie a anului trecut Direcţia 5 lansa albumul "Happy Days", de pe care a fost extras single-ul "Când sunt cu tine", foarte apreciat de public. Pe acelaşi LP s-a regăsit colaborarea cu Adrian Sînă "Să-i iert păcate", dar şi "Pulbere de stele", un alt hit al trupei. Grupul sărbătorea 25 de ani de existenţă în 2016, odată cu lansarea discului "Love, Peace & Harmony".

Noua componenţă o include şi pe Alina Crişan, care s-a alăturat grupulul în 2015. Direcţia 5 înseamnă Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, care au pătruns pe piaţa muzicală de la noi în 1991. Cu peste 20 de de albume la activ şi zeci de hituri pe radio, TV şi în topuri formaţia s-a reinventat şi a avut colaborări din cele mai inedite, cu Loredana Groza, Paula Seling sau Lidia Buble.

Turneul de promovare a viitorului LP "În Culori" este pe cale să înceapă, cu opriri la Galaţi, Buzău, Braşov sau Iaşi. Un eveniment special dedicat noului LP are loc la Teatrul Naţional Bucureşti pe 12 noiembrie.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3