Urmărește-ne în Social Media

Direcţia 5 feat. Adrian Sînă - Să-i iert păcate

Colaborarea toamnei vine de la doi dintre cei mai prolifici hitmakeri din România, Direcţia 5 şi Adrian Sînă pe piesa "Să-i iert păcate". Melodia primeşte un videoclip plin de coregrafii de balet, pe care îl puteţi urmări mai jos.

Vocea baritonală a lui Cristi Enache de la Direcţia 5 se îmbină perfect cu vocea blândă a lui Adrian Sînă. Melodia este una pop-rock, cu alura unui hit de început de ani 2000. "Să-i iert păcate" este o piesă despre femeia care a greşit şi cere iertare iubitului. Îşi face mea culpa, se chinuie şi pierde multiple nopţi sub povara vinei. Avem şi o perspectivă feminină asupra acestei greutăţi prin personajul blondin care pare a aştepta prada ca o felină.

Doi alţi îndrăgostiţi se înlănţuie în balet printr-un apartament luxos, cu vedere la întregul Bucureşti. Clipul regizat de Alex Ceauşu se încheie cu viori şi un apus superb, cu nuanţe de mov şi oranj. Direcţia 5 a avut un concert special "Live in Bucharest" organizat pe 15 noiembrie şi ţinut la Sala Palatului. Evenimentul a promovat noile piese de pe albumul "Happy Day", care a debutat în această lună.

LP-ul include 13 piese, printre care şi "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" şi "Tu m-ai cucerit". Filmările la "Să-i iert păcate" au avut loc la un hotel de lux din Bucureşti şi au durat jumătate de zi. Apariţia căţeluşei husky Maya în clip a fost surpriza plăcută pe parcursul filmărilor. Patrupedul îi aparţine lui Carmin, fiul lui Marian Ionescu, basistul Direcţia 5.

Adrian Sînă a urcat pe scena concertului de pe 15 noiembrie împreună cu Direcţia 5 pentru a cânta noua piesă cu trupa. Celebrul muzician a bifat multiple colaborări în ultimul an, inclusiv cu Aza & Laiu, Sandra N pe "Piatra de pe inimă" şi Ackym pe piesa "Să mă săruţi".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 9 ianuarie 2018

Direcția 5

Loc
Berăria H
PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare