Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Direcţia 5 feat. Adrian Sînă - Să-i iert păcate

Colaborarea toamnei vine de la doi dintre cei mai prolifici hitmakeri din România, Direcţia 5 şi Adrian Sînă pe piesa "Să-i iert păcate". Melodia primeşte un videoclip plin de coregrafii de balet, pe care îl puteţi urmări mai jos.

Vocea baritonală a lui Cristi Enache de la Direcţia 5 se îmbină perfect cu vocea blândă a lui Adrian Sînă. Melodia este una pop-rock, cu alura unui hit de început de ani 2000. "Să-i iert păcate" este o piesă despre femeia care a greşit şi cere iertare iubitului. Îşi face mea culpa, se chinuie şi pierde multiple nopţi sub povara vinei. Avem şi o perspectivă feminină asupra acestei greutăţi prin personajul blondin care pare a aştepta prada ca o felină.

Doi alţi îndrăgostiţi se înlănţuie în balet printr-un apartament luxos, cu vedere la întregul Bucureşti. Clipul regizat de Alex Ceauşu se încheie cu viori şi un apus superb, cu nuanţe de mov şi oranj. Direcţia 5 a avut un concert special "Live in Bucharest" organizat pe 15 noiembrie şi ţinut la Sala Palatului. Evenimentul a promovat noile piese de pe albumul "Happy Day", care a debutat în această lună.

LP-ul include 13 piese, printre care şi "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" şi "Tu m-ai cucerit". Filmările la "Să-i iert păcate" au avut loc la un hotel de lux din Bucureşti şi au durat jumătate de zi. Apariţia căţeluşei husky Maya în clip a fost surpriza plăcută pe parcursul filmărilor. Patrupedul îi aparţine lui Carmin, fiul lui Marian Ionescu, basistul Direcţia 5.

Adrian Sînă a urcat pe scena concertului de pe 15 noiembrie împreună cu Direcţia 5 pentru a cânta noua piesă cu trupa. Celebrul muzician a bifat multiple colaborări în ultimul an, inclusiv cu Aza & Laiu, Sandra N pe "Piatra de pe inimă" şi Ackym pe piesa "Să mă săruţi".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian SinaDirecția 5
Videoclipuri cu Adrian SinaDirecția 5
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE