Urmărește-ne în Social Media

direcția 5 - Singura ce-o pot iubi

Direcția 5 continuă să ne amintească cât de importantă este iubirea și cât de fericiți suntem atunci când întâlnim acea persoană specială. "Singura ce-o pot iubi" este balada pe care formația o dedică celor care iubesc și nu-și găsesc poate cuvintele prin care să-și exprime sentimentele.

Compusă de către Marian Ionescu și Cristi Enache, "Singura ce-o pot iubi" este o declarație de dragoste emoționantă, ce de multe ori se lasă așteptată. Așa că cei de la direcția 5 au luat inițiativă și prin această piesă au devenit Cupidonul celor care nu au curaj să spună ce simt.

"Singura ce-o pot iubi" este cel de-al cincilea single ce face parte din "Lumea noastră", următorul album al trupei, alături de piese precum "Tu ești", "Fii cum ești tu", "Vreau acasă" și "Vine o vreme".

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic "Muzică, flori și poezie", ce conține piese precum "Lumea de mai multe ori", "Din prima până în ultima zi", "Paradis", "Amor", "Pur și simplu" și "Hipnotizat", iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul "Happy Days", din care fac parte piese de succes precum "Când sunt cu tine", "Să-i iert păcate" (alături de Adi Sînă), "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" și "Tu m-ai cucerit".

Recomandare: Iubirea, de la Seducție la Obsesie, în 20 de piese Direcția 5, repovestite de formație - AUDIO

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4