Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: Direcția 5 - Ești stilul meu (Opera Live Version)

Direcția 5 ne transpune în atmosfera concertelor cu un videoclip al piesei "Ești stilul meu". Clipul este realizat în cadrul unui show live al îndrăgitei trupe. Te invităm să-l urmărești.

Momentul muzical este extras din concertul pe care Direcția 5 l-a susținut la Opera Română din București. Evenimentul a avut loc pe 21 octombrie 2019 și publicul a avut parte de unul dintre cele mai elegante și mai sofisticate concerte ale trupei, o poveste despre rafinament, dragoste și muzică de calitate.

Cu muzica semnată de Marian Ionescu și versurile scrise de Cristi Enache, piesa "Ești stilul meu" se găsește pe albumul "Octombrie" (2001). Varianta interpretată pe scena Operei este mai profundă și așezată, scoțând în evidență mesajul piesei.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din '91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Emoţie" (2009), "Romantic" (2010) și "Muzică, flori și poezie" (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.

Citește mai multe despre Direcția 5
Videoclipuri cu Direcția 5
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE