Urmărește-ne în Social Media

direcţia 5 x Lidia Buble - If You Love Me

Direcţia 5 colaborează din nou cu Lidia Buble pe piesa "If You Love Me". Piesa primeşte şi un videoclip regizat de Petre Năstase, care evoca imaginea unui film american, a unui road movie, cu un muscle car şi o motocicletă care îi duce pe artişti în zări nelimitate.

"If You Love Me" este o piesă de dragoste, cu un sound cinematic, care combină conceptul de baladă rock cu un track pop, cu un beat mai "leneş", mai relaxat. Sună a piesă de final de film, de protagonişti care pleacă spre apus într-o maşină decapotabilă. Versurile sunt despre începutul unei relaţii, chiar dacă există riscuri pentru cei implicaţi în ea. Regulile sunt aruncate pe fereastră şi îndrăgostiţii se îmbată unul cu celălalt.

Apoi, când lucrurile devin grele apare mesajul repetat în versuri "Don't, don't, don't go! Don't leave me right now, now, now". Recomand ascultarea piesei la viteza 1.25 sau chiar 1.5 pentru un vibe complet diferit, ceva mai accelerat, mai dansant. Ce e drept trilurile vocale ale Lidiei Buble nu se aud la fel de bine la viteză mare.

Lidia Buble şi Direcţia 5 au mai claborat în urma 8 ani pe piesa "Forever Love". Acum avem de-a face cu un single compus de către Marian Ionescu, alături de Dragoş Badoi şi produs de Şerban Cazan. Iată ce a declarat Lidia despre colaborare:

Sunt entuziasmată de revenirea colaborării mele cu băieții de la direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste.

Şi Direcţia 5 a avut ceva de spus despre acest proiect:

Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm că piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre

Direcţia 5 vine după un concert apreciat de public la Hard Rock Cafe în octombrie 2022, iar în acest an a lansat piesa "Pedepseşte-mă", dar şi "Vinovat", cu un sound pop-rock. La început de an grupul ne-a oferit melodia "Mi-e dor de tine".

Lidia Buble a bifat multiple colaborări în acest an, precum cea recentă cu DJ Project, pe piesa "Ochii Tăi", sau cea din vara cu Mabel Yeah, "Por Amor".

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Festivalul Mamaia revine în 2023 cu o ediție aniversară - PROGRAM

După 11 ani de absenţă, iubitorii muzicii ușoare românești sunt invitaţi la TVR 2 pentru a urmări în zilele de 25, 26 și 27 august, de la ora 19:00, concerte și recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști şi formaţii din muzica ușoară românească. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine în direct la Televiziunea Română, cu o ediție aniversară, care va marca împlinirea a 60 de ani de la debut.

Publicat

pe

Festivalul Mamaia 2023
Festivalul Mamaia 2023

După 11 ani de absență ai festivalului lansat în urmă cu șase decenii, fanii muzicii ușoare vor fi răsplătiți cu o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan. Evenimentul va fi transmis în direct pe TVR 2.

Ediția jubiliară se anunță a fi una de gală, adaptată conceptelor moderne. Astfel, organizatorii și-au propus să reînvie și să continue tradiția unui eveniment emblematic pentru scena muzicii românești, simbol cultural, turistic și social. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023 va reuni voci inconfundabile, de ieri şi de astăzi, care au încântat generații cu şlagăre de neuitat. Artiștilor care vor urca pe scenă li se va alătura Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară "Mamaia", dirijată de Daniel Jinga.

"Este o ediţie de sărbătoare, o încununare a tuturor celor care au contribuit la evoluţia muzicii uşoare româneşti. Se vor acorda premii omagiale şi vor fi momente spectaculoase de aducere aminte. Nu vor lipsi nici momentele inedite, precum cel în care nepoţii regretatei interprete Mihaela Runceanu vor aduce un omagiu mătuşii lor. Ei au găsit o înregistrare cu vocea Mihaelei Runceanu, care va fi adusă publicului în premieră", a spus Liana Stanciu.

Program Festivalul Mamaia 2023

Vineri, 25 august

Vineri, de la ora 19.00, vor urca pe scenă Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Sâmbătă, 26 august

Sâmbătă, de la ora 19.00, vor susține momente muzicale Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Bodo (Proconsul), Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan, Proconsul și Cargo. De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.

Duminică, 27 august

Duminică, de la ora 19.00, vor concerta Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital) și Horia Moculescu, Ana Maria Roșu, precum și Hara, Voltaj și Loredana. Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Prețuri bilete Festivalul Mamaia 2023:

Biletele se pot achiziționa online și fizic, de la casieria de pe Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00.

Tarifele biletelor sunt următoarele:

  • bilet întreg: 28 lei/zi;
  • bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;
  • bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.

*Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.

**Accesul este general, fără rând și loc atribuit, iar spectatorii vor fi îndrumați în gradene de către personalul organizatorului.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Direcția 5 aniversează 30 ani cu un turneu în Statele Unite ale Americii

Socotită una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România, Direcția 5 revine pe continentul american pentru a sărbători alături de fani 30 de ani de succese muzicale intrate în viețile românilor de pretutindeni.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

"Dacă ai știi", "Cu nimeni nu te-aș înlocui", "Cu tine să zbor", "Ești stilul meu" ori "O fată ca ea" vor fi auzite în luna octombrie, în importante metropole de peste ocean precum New York, Washington DC, Glendale, Cleveland, Florida ori Chicago.

Cristi Enache, Marian și Carmin Ionescu, Nicu Damalan, Alina Crișan și Laurențiu Zmau au promis în an aniversar că vor traversa oceanul pentru a continua seria concertistică "Povestea noastră", un turneu imenss ce cuprinde aproape 100 de concerte în țară, dar și în cele mai importante comunități de români de pe mapamond.

"Cum am putea să mulțumim mai frumos celor care ne-au fost alături în tot acest timp, dacă nu prin ce ştim noi mai bine să facem: muzică", a spus Marian Ionescu, membru fondator al grupului Direcția 5.

Show-urile Direcția 5 vor continua cu petreceri concertistice dedicate culturii și muzicii românești și basarabene, și vor fi întreținute de solistele Mihaela Gurău și Cristiana Vlad.

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească - Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

Citește în continuare