Urmărește-ne în Social Media

direcţia 5 x Lidia Buble - If You Love Me

Direcţia 5 colaborează din nou cu Lidia Buble pe piesa "If You Love Me". Piesa primeşte şi un videoclip regizat de Petre Năstase, care evoca imaginea unui film american, a unui road movie, cu un muscle car şi o motocicletă care îi duce pe artişti în zări nelimitate.

"If You Love Me" este o piesă de dragoste, cu un sound cinematic, care combină conceptul de baladă rock cu un track pop, cu un beat mai "leneş", mai relaxat. Sună a piesă de final de film, de protagonişti care pleacă spre apus într-o maşină decapotabilă. Versurile sunt despre începutul unei relaţii, chiar dacă există riscuri pentru cei implicaţi în ea. Regulile sunt aruncate pe fereastră şi îndrăgostiţii se îmbată unul cu celălalt.

Apoi, când lucrurile devin grele apare mesajul repetat în versuri "Don't, don't, don't go! Don't leave me right now, now, now". Recomand ascultarea piesei la viteza 1.25 sau chiar 1.5 pentru un vibe complet diferit, ceva mai accelerat, mai dansant. Ce e drept trilurile vocale ale Lidiei Buble nu se aud la fel de bine la viteză mare.

Lidia Buble şi Direcţia 5 au mai claborat în urma 8 ani pe piesa "Forever Love". Acum avem de-a face cu un single compus de către Marian Ionescu, alături de Dragoş Badoi şi produs de Şerban Cazan. Iată ce a declarat Lidia despre colaborare:

Sunt entuziasmată de revenirea colaborării mele cu băieții de la direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste.

Şi Direcţia 5 a avut ceva de spus despre acest proiect:

Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm că piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre

Direcţia 5 vine după un concert apreciat de public la Hard Rock Cafe în octombrie 2022, iar în acest an a lansat piesa "Pedepseşte-mă", dar şi "Vinovat", cu un sound pop-rock. La început de an grupul ne-a oferit melodia "Mi-e dor de tine".

Lidia Buble a bifat multiple colaborări în acest an, precum cea recentă cu DJ Project, pe piesa "Ochii Tăi", sau cea din vara cu Mabel Yeah, "Por Amor".

Comentarii

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare