Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Shawn Mendes - If I Can't Have You

Cântărețul și modelul canadian Shawn Mendes este extrem de popular pe întreg mapamondul datorită muzicii sale pline de iubire și mesaje pozitive. Noul single și videoclip, "If I Can't Have You" a strâns 35 de milioane de vizualizări după doar patru zile de la lansare. Aflați detalii și vizionați videoclipul.

La doar 20 de ani, Shawn Mendes are trei albume de studio lansate, trei turnee internaționale și numeroase premii la activ. Popularitatea lui crește pe zi ce trece în rândul tinerilor iar vocea și mesajele sale simple draguțe aduc zâmbete pe chipurile ascultătorilor.

Noul videoclip pentru piesa "If I Can't Have You" nu are nici el nevoie de ceva mai complicat de simpla prezență a cântărețului care cântă cu zâmbetul pe buze și se plimbă printre decoruri. Microfonul, pianul și iubita sunt punctele de interes principale, iar spre finalul clipului se adaugă și dinamismul unui cor gospel pe fundal.

Piesa "If I Can't Have You" a fost compusă de Shawn cu inspirație dată de trupa 1975 și albumul lor "A Brief Inquiry Into Online Relationships". Shawn Mendes declară într-un Q&A din Stockholm că fusese obsedat de acel album la momentul în care a compus piesa.

Lansarea acestui nou single nu este o pregătire pentru un nou album, cel mai recent material discografic lansat în 2018 fiind încă proaspăt. Pe 4 mai publicul american a avut ocazia să îl asculte pe Shawn Mendes cântând piesa "If I Can't Have You" în direct la Saturday Night Live.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE