Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Shawn Mendes vorbește despre anxietate pe noul album

Fenomenul pop a recunoscut că lupta cu anxietatea l-a inspirat să scrie versurile unei piese de pe noul album. Acesta s-a raportat la propriile experiențe atunci când a scris melodia "In My Blood".
Shawn Mendes coperta album Shawn Mendes

Shawn Mendes coperta album Shawn Mendes (foto: Shawn Mendes)

Artistul canadian a lansat recent cel de-al treilea material discografic, care îi poartă numele. Se pare că Mendes și-a transpus cele mai intime gânduri în melodii și își dorește să facă în continuare muzică plină de sinceritate.

"Este vorba de onestitate. Întotdeauna sunt atent la asta atunci când admir alți artiști. Din această cauză îmi plac Ed (Sheeran) și (John) Mayer atât de mult." a declarat cântărețul pentru NME.

Shawn Mendes încurajează tinerii să vorbească deschis despre afecțiunile psihice cu care se confruntă. Acesta explică cât de important este să ne recunoaștem problemele, să spunem cum ne simțim și să nu ascundem adevărul.

"Cred că o să fiu din ce în ce mai sincer cu cât înaintez în vârstă"

Piesele “In My Blood” și “Lost în Japan” au fost primele melodii lansate de pe noul album “Shawn Mendes”. La doar o lună de la lansare, “In My Blood” strângea deja peste 145 milioane de streamuri și se clasa pe locul 1 în topul iTunes în peste 50 țări și în top 10 în majoritatea clasamentelor internaționale.

Materialul discografic a fost așteptat cu nerăbdare de către fani și datorită listei de artiști care i s-au alăturat lui Shawn Mendes în realizarea albumului, precum Ed Sheeran, Ryan Tedder, Julia Michaels și nimeni altul decât John Mayer.

Shawn Mendes e un artist și compozitor canadian, care a devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. Astfel, a atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Al doilea material discografic, "Illuminate", lansat în 2016, cuprinde single-uri precum "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back". Este unul dintre cei 5 artiști din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să atingă vârsta de 18 ani.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Drake, "I'm Upset", single de pe noul album "Scorpion" - AUDIO

Drake a fost cap de afiş prin cel mai nou "beef" al său cu Kanye şi Pusha-T săptămâna trecută, dar...

Închide