Urmărește-ne în Social Media

Seredinschi - Iartă-mă să te iert

Seredinschi a lansat videoclipul piesei "Iartă-mă să te iert", care a debutat în luna aprilie în cadrul primului său concert la Bucureşti. Artistul face un cuplu cu Diana Sar, actriţa din serialul "Vlad" în acest clip oficial. Îl puteţi urmări în articol.

"Iartă-mă să te iert" începe cu tânărul Seredinschi, care păşeşte dincolo de ecranul verde, protagonistul care cântă despre regrete şi iertări într-o relaţie cu greşeli. În fundal meditează o tânără domnişoară, care soarbe dintr-un cocktail şi îşi arată rebeliunea printr-un body cu Ramones. Cei doi apar în diferite ipostaze şi scenarii în care fug unul de altul, se evită şi se atrag inevitabil.

Finalul clipului îi găseşte pe protagonişti înlănţuiţi, dansând şi îmbrăţişându-se tandru. Single-ul a ajuns deja pe radiourile din România şi a strâns peste 418.000 vizualizări pe YouTube. Track-ul este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, iar muzica poartă semnătura lui Şerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy şi Andrei Maria (Smiley).

Despre această creaţie Sere a avut următoarele de spus:

Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumaţi, deşi inevitabil greşesc. Piesa «Iartă-mă să te iert» a venit într-un moment în care am simţit că asumarea unei greşeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porţile spre sentimente frumoase, şi nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înţeleagă că un «iartă-mă» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanţă nu poate fi recuperat.

Versurile sunt scrise de Şerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan şi Andrei Maria (Smiley). "Iartă-mă să te iert" a avut parte de o lansare printr-un show în care Seredinschi a fost înconjurat de prieteni, fani şi artişti. Muzicianul a devenit cunoscut odată cu sezonul 6 din "Vocea României", unde a făcut parte din echipa lui Smiley şi a ajuns până în faza galelor live.

Tânărul a deschis toate concertele lui Smiley în cadrul turneului naţional "Confesiune". Talent mulţi faţetat, Seredinschi a făcut parte din distribuţia musical-ului "Mamma Mia" şi este jurat al emisiunii TV "Cântă acum cu mine". Sere a mai lansat în 2019 piesa "Tu Auzi" alături de NIKA şi a încheiat anul 2018 cu colaborarea cu Sore "Praf de stele".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED