Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Seredinschi - Iartă-mă să te iert

Seredinschi a lansat videoclipul piesei "Iartă-mă să te iert", care a debutat în luna aprilie în cadrul primului său concert la Bucureşti. Artistul face un cuplu cu Diana Sar, actriţa din serialul "Vlad" în acest clip oficial. Îl puteţi urmări în articol.

"Iartă-mă să te iert" începe cu tânărul Seredinschi, care păşeşte dincolo de ecranul verde, protagonistul care cântă despre regrete şi iertări într-o relaţie cu greşeli. În fundal meditează o tânără domnişoară, care soarbe dintr-un cocktail şi îşi arată rebeliunea printr-un body cu Ramones. Cei doi apar în diferite ipostaze şi scenarii în care fug unul de altul, se evită şi se atrag inevitabil.

Finalul clipului îi găseşte pe protagonişti înlănţuiţi, dansând şi îmbrăţişându-se tandru. Single-ul a ajuns deja pe radiourile din România şi a strâns peste 418.000 vizualizări pe YouTube. Track-ul este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, iar muzica poartă semnătura lui Şerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy şi Andrei Maria (Smiley).

Despre această creaţie Sere a avut următoarele de spus:

Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumaţi, deşi inevitabil greşesc. Piesa «Iartă-mă să te iert» a venit într-un moment în care am simţit că asumarea unei greşeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porţile spre sentimente frumoase, şi nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înţeleagă că un «iartă-mă» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanţă nu poate fi recuperat.

Versurile sunt scrise de Şerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan şi Andrei Maria (Smiley). "Iartă-mă să te iert" a avut parte de o lansare printr-un show în care Seredinschi a fost înconjurat de prieteni, fani şi artişti. Muzicianul a devenit cunoscut odată cu sezonul 6 din "Vocea României", unde a făcut parte din echipa lui Smiley şi a ajuns până în faza galelor live.

Tânărul a deschis toate concertele lui Smiley în cadrul turneului naţional "Confesiune". Talent mulţi faţetat, Seredinschi a făcut parte din distribuţia musical-ului "Mamma Mia" şi este jurat al emisiunii TV "Cântă acum cu mine". Sere a mai lansat în 2019 piesa "Tu Auzi" alături de NIKA şi a încheiat anul 2018 cu colaborarea cu Sore "Praf de stele".

Citește mai multe despre Sebastian Seredinschi
Videoclipuri cu Sebastian Seredinschi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE