Urmărește-ne în Social Media

Michael Kiwanuka - Beautiful Life (Visualiser)

Michael Kiwanuka a revenit cu o piesă emoționantă, intitulată ”Beautiful Life”, ce vorbește despre puterea de a vedea frumusețea chiar și atunci când ea pare de neatins. Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a documentarului ”Convergence: Courage in a Crisis”, de pe Netflix.

"Prin această piesă am vrut să mă focalizez pe sentimentul că există putere reală în spiritul uman atunci când încerci să cauți frumusețea chiar și în situațiile dificile. Evident, în anumite situații, asta devine din ce în ce mai dificil. Dar am vrut doar să mă gândesc la asta și să mă întreb cum ar fi viața dacă aș trăi-o așa. În cele din urmă, orice simt oamenii atunci când aud cântecul este în regulă cu mine. Dar ceea ce încercam să transmit prin piesa asta era un sentiment de sfidare. Un sentiment de forță prin adversitate", a detaliat Michael Kiwanuka.

Piesa "Beautiful Life" a fost înregistrată în Londra, împreună cu producătorul St Francis Hotel. Melodia e pe coloana sonoră a documentarului "Convergence: Courage in a Crisis", realizat de regizorul premiat cu Oscar Orlando von Einsiedel.

Michael Kiwanuka a ajuns cunoscut odată cu lansarea albumului "Home Again" și a single-ului de debut cu același nume. Materialul discografic a ajuns pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012.

Anul trecut, Michael a primit un Mercury Prize pentru albumul "Kiwanuka", cel de-al treilea material de studio al său. Discul include single-urile "You Ain't the Problem" și "Hero".

PUBLICITATE
Comentarii