Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Videoclip oficial: Kygo, Rita Ora - Carry On

Kygo şi Rita Ora îşi combină talentele muzicale pe noua piesă "Carry On". Melodia apare pe coloana sonoră a filmului "Detective Pikachu". Videoclipul său oficial include de altfel secvenţe din peliculă. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"Carry On" are un vibe melancolic şi visător, răsunând a ecouri ale unei petreceri care s-a încheiat. Pare mai degrabă o piesă de generic de film, de final al peliculei, decât de moment înălţător. Producătorul şi DJ-ul norvegian Kygo a pus în evidenţă vocea Ritei, cu efecte care îi accentuează melodicitatea şi tăria vocalizelor.

Videoclipul oficial este regizat de către Colin Tilley şi JSV, iar în el Rita Ora este protagonista, în acelaşi univers cu filmul. De altfel, Rita Ora joacă în "Detective Pikachu", în rolul de Doctor Ann Laurent. Justice Smith este fostul antrenor de Pokemoni, Tim Goodman, iar Ryan Reynolds este vocea lui Pikachu. Filmul debutează în cinematografe pe 10 mai. Cine priveşte cu atenţie noul clip o va observa pe Ora într-un trenci de culoarea "galben Pikachu".

"Carry On" este doar una dintre noile colaborări ale Ritei, care a mai cântat alături de Sofia Reyes şi Anitta pe "R.I.P" şi de 6lack pe track-ul "Only Want You". Artista îşi va porni turneul european în această lună pentru a promova cel mai nou LP, "Phoenix". Rita a lansat de pe acest material discografic single-ul "Soul Survivor", devenit imediat hit.

Kygo a bifat la rândul său câteva colaborări cu nume mari, precum Imagine Dragons în vara lui 2018, pe piesa "Born To Be Yours". În 2017 şi-a împrumutat talentul de mixaj pentru un featuring cu OneRepublic, pe track-ul "Stranger Things". Dar cele mai celebre piese ale sale rămân cele cu voci feminine: "First time" cu Ellie Goulding şi "It Ain't Me" cu Selena Gomez.

Artistul nordic a mixat la UNTOLD 2018, urcând pe Main Stage în ziua a doua a festivalului.

Citește mai multe despre KygoRita Ora
Videoclipuri cu KygoRita Ora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE