Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: Kygo & Imagine Dragons - Born To Be Yours

Kygo şi Imagine Dragons şi-au unit talentele pe un nou single lansat în colaborare, "Born to Be Yours". O melodie EDM-pop pentru nopţile lungi de vară, această piesă primeşte un lyric video cu fundal de trandafiri şi peisaje din natură. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Desprins din EDM-ul vesel al generaţiei Avicii - Marshmello, "Born To Be Yours" este un track ce porneşte cu o chitară acustică de foc de tabără. Are un pian subtil în spate şi vocalizele artistelor se îmbină spre refren cu o chitară electrică discretă. Include versuri romantice şi mărturisirea dedicării totale pentru persoana dragă.

Kygo nu e deloc străin de colaborările de marcă, având la activ piese cu U2, OneRepublic sau The Night Game. Acum a creat un single împreună cu pop rockerii de la Imagine Dragons, originari din Las Vegas şi autorii a multiple hituri certificate gold. Între sample-uri de "clap" şi chitări acustice, plus un hook catchy, aceasta este o melodie care va avea mult timp pe radio-urile internaţionale.

Fiind totuşi un release EDM, avem şi un soi de "drop", când începe să plouă sonic cu un bas şi sintetizator foarte dansabile. Producţia lui Kygo se simte impecabil, împreună cu instrumentele de la Imagine Dragons mixate excelent. Sunetul melodiei şi beat-ul său duc cu gândul la "Something Just Like this", colaborare a celor de la The Chainsmokers cu Coldplay.

Imagine Dragons a lansat în ultimii ani piese foartea apreciate de public, precum "Radioactive", "Thunder" sau "Demons". Au dat cu adevărat lovitura atunci când melodia "Believe" le-a fost inclusă în reclama pentru consola de jocuri Nintendo Switch. Acel spot a fost difuzat în timpul pauzei de la Super Bowl, făcând din grupul pop un nume greu în muzica americană.

Kygo pregăteşte între timp un nou album de studio, care vine în continuarea EP-ului "Stargazing" de anul trecut. Acel material discografic includea colaborarea cu Selena Gomez "It Ain't Me" şi cea cu Ellie Goulding "First Time". DJ-ul, pe numele său real şi foarte greu de pronunţat Kyrre Gørvell-Dahll se năştea în Singapore în 1991, dar are origini norvegiene.

Remixul său pentru piesa "I See Fire" a lui Ed Sheeran l-a făcut o vedetă internaţională. Single-ul său "Firestone" are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Imagine DragonsKygo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE