Urmărește-ne în Social Media

Rita Ora - Soul Survivor

Rita Ora continuă promovarea albumului ”Phoenix” cu o piesă mai lentă, intitulată ”Soul Survivor”. În versurile melodiei, artista vorbește despre faptul că este o luptătoare și că nimic nu o poate dărâma.

Publicat

pe

După o serie de piese energice - ”Girls ft. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX” și ”Let You Love Me”, Rita Ora revine cu o melodie ce pare să rezume controversata trecere a artistei de la casa de discuri Roc Nation la Atlantic Records. Cântăreața este, în definitiv, un ”Soul Survivor”, ce a reușit să-și facă piesele auzite,

Noul single se regăsește ediția deluxe a albumului ”Phoenix”, lansat în noiembrie 2018. Discul a primit review-uri pozitive, fiind certificat cu aur în Canada și cu argint în UK.

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Oradevenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 - trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, "R.I.P." și "How We Do (Party)") au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

În 2014, Rita Ora a obținut cel de-al 4-lea Number One cu piesa "I Will Never Let You Down", următoarea piesă prezentă în Top 5 fiind "Black Widow", înregistrată în colaborare cu Iggy Azalea.

În paralel cu activitatea muzicală, Rita Ora a cochetat și cu televiziunea. În 2015 a devenit jurat în cadrul emisiunii The Voice UK, ulterior acceptând propunerea emisiunii concurente, The X Factor, de a prelua aceeași poziție de jurat. În 2016, Rita a înlocuit-o pentru un sezon pe Tyra Banks în juriul emisiunii America’s Next Top Model.

Rita Ora a concertat în 2017 pentru prima oară în România. Artista a făcut parte din line-up-ul primei ediții a festivalului NEVERSEA.

PUBLICITATE
Comentează

Trending