Urmărește-ne în Social Media

Rita Ora - Don't Think Twice

Rita Ora continuă să lanseze single-uri şi videoclipuri şi are grijă să îl implice pe soţul Taika Waititi în fiecare proiect. Acum primim poate cel mai cinematic proiect video al celor doi, clipul "Don't Think Twice".

Imediat ce începe clipul o asociem pe Rita Ora cu Scufiţa Rosie, pierdută într-o pădure înfricoşătoare, dar Lupul nu e nicăieri, ci mai degrabă alte Scufiţe puse pe bântuit. Vibe-ul e unul întunecat, iar Rita Ora etalează vreo 2-3 coregrafii care cred că vor face senzaţie pe TikTok. Ca melodie cred că vioara e elementul surpriză, în vreme ce basul e clasic de hit de vară, pentru dancefloor.

Basmul se schimbă complet spre final, cu o estetică undeva între "Annihilation" cu Natalie Portman de pe Netflix şi un "Dune" glam îmbinat cu "Stranger Things". Apare şi Taika Waititi în câteva cadre şi la cum îl ştim de şugubăţ probabil a şi dansat şi făcut twerking cu spatele în vreuna din variantele Scufiţei.

Rita Ora vine după o apariţie surpriză la festivalul Glastonbury, unde a urcat pe scenă împreună cu Fatboy Slim. De altfel artista lansase în 2023 un remix de succes al hitului Fatboy Slim "Praise You". Rita ne-a mai oferit alte single-uri în acest an, "You Only Love Me" şi "Praising You". Aceste track-uri au adunat peste 80 de milioane de stream-uri globale până acum.

Legat de "Don't Think Twice", melodia este inspirată de experienţele romantice ale lui Ora, care explorează momentele de început ale unei relaţii. "E vorba despre a nu te gândi de 2 ori şi a sări cu capul înainte, în mod romantic. Poţi trăi doar o singură dată, deci trebuie să trăieşti clipa şi să nu te laşi reţinut de gânduri sau de ce s-ar putea întâmpla sau nu".

Videoclipul a fost regizat de Taika Waititi, câştigător de premiu Oscar. Acesta a ales Noua Zeelandă pentru filmări şi a inclus mult simbolism şi uneori ocult. Rita Ora aduce cu Katherine din Wuthering Heighs pe alocuri şi e prinsă într-o pădure distopica.

Rita tocmai a cântat şi la London Pride pe 1 iulie 2023, în Trafalgar Square.

Comentarii

Concerte & turnee

Rita Ora și Hardwell au fost confirmați la SAGA Festival 2024

Cea de-a patra ediție SAGA Festival a anunțat prezența superstarului olandez Hardwell și a cântăreței albaneze Rita Ora în lineup-ul ediției din 2024. Te invităm să afli mai multe despre cei doi artiști.

Publicat

pe

Rita Ora la SAGA Festival 2024
Rita Ora la SAGA Festival 2024 │ FOTO: SAGA Festival / ALDA

Rita Ora și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați - Nicki Minaj, Armin van Buuren, Tyla, Raye, James Hype sau Deborah de Luca.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat.

Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

"Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră. Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale, a declarat Allan Hardenberg, CEO SAGA Festival și ALDA România

Pe lângă artiștii de muzică live aflați pentru prima dată în România, SAGA aduce anul acesta și un lineup impresionat de muzică electronică și techno. De la Armin Van Buuren, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, până la Deborah de Luca, Nico Moreno, James Hype și mulți alții.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 200 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare