Urmărește-ne în Social Media

Rita Ora - You & I

Cu ocazia aniversării unui an de la căsătoria cu regizorul și actorul Taika Waititi, Rita Ora a lansat videoclipul piesei "You & I". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Rita Ora prezintă fanilor câteva secvențe intime și emoționante de la nunta sa, totul asamblat ca un videoclip muzical pentru "You & I". Melodia este extrasă de pe albumul cu același nume, lansat pe 14 iulie 2023.

Videoclipul este format dintr-o serie de imagini de la ceremonia nupțială a cântăreței de 32 de ani și a regizorului Taika Waititi. Cei doi s-au căsătorit vara trecută în Los Angeles, acompaniați de câțiva prieteni și apropiați.

"You & I" este cel de-al treilea album de studio din cariera Ritei Ora. De pe acest disc au mai fost lansate cu videoclip piesele "You Only Love Me", "Don't Think Twice", "Praising You". La acest material a lucrat și producătorul român Șerban Cazan.

TRACKLIST "You & I":

 1. Don't Think Twice
 2. You Only Love Me
 3. Praising You (feat. Fatboy Slim)
 4. Unfeel It
 5. Waiting For You
 6. You & I
 7. That Girl
 8. Shape Of Me
 9. Look At Me Now
 10. Girl in the Mirror
 11. Notting Hill
 12. I Don't Wanna Be Your Friend
Comentarii

Concerte & turnee

Rita Ora și Hardwell au fost confirmați la SAGA Festival 2024

Cea de-a patra ediție SAGA Festival a anunțat prezența superstarului olandez Hardwell și a cântăreței albaneze Rita Ora în lineup-ul ediției din 2024. Te invităm să afli mai multe despre cei doi artiști.

Publicat

pe

Rita Ora la SAGA Festival 2024
Rita Ora la SAGA Festival 2024 │ FOTO: SAGA Festival / ALDA

Rita Ora și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați - Nicki Minaj, Armin van Buuren, Tyla, Raye, James Hype sau Deborah de Luca.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat.

Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

"Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră. Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale, a declarat Allan Hardenberg, CEO SAGA Festival și ALDA România

Pe lângă artiștii de muzică live aflați pentru prima dată în România, SAGA aduce anul acesta și un lineup impresionat de muzică electronică și techno. De la Armin Van Buuren, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, până la Deborah de Luca, Nico Moreno, James Hype și mulți alții.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

 • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 200 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare