Urmărește-ne în Social Media

James Blunt - Love Under Pressure

James Blunt duce metafora iubirii încorsetate la un nou nivel. În videoclipul piesei "Love Under Pressure", artistul britanic nu doar că este hăituit prin pădure, asemenea unui animal sălbatic, dar ajunge chiar să fie legat cu o sfoară de o mașină care gonește pe șosea.

Maestru al exagerărilor stilistice, James Blunt ne arată cum se simte iubirea atunci când ești într-o relație sufocantă, ce se lasă cu urmări grave la fiecare pas făcut în direcția greșită. Pozând în rolul victimei lipsite de apărare, James Blunt devine în clipul "Love Under Pressure" o pradă ușoară în mâinile unei iubite care-și exercită autoritatea fără prea multe limitări. La fel ca în spoturile publicitare care folosesc umorul și hiperbola pentru a capta atenția, James Blunt pozează în animal sălbatic, în vreme ce iubita lui e un vânător iscusit, de o cruzime întâlnită, mai degrabă, în filmele de acțiune cu actori din categoria B.

"Love Under Pressure" a luat naștere într-o sesiune pe Zoom, fiind produsă de duo-ul american Afterhrs. Este pentru prima oară când James Blunt colaborează cu Jack Savoretti, rezultatul fiind o melodie cu potențial de hit.

"În prima parte a anului, în perioada de lockdown, am fost suficient de norocos să am o sesiune de înregistrări pe Zoom cu Jack Savoretti, un tip extrem de talentat. Nu mai lucraserăm împreună înainte, dar managerii noștri s-au gândit că ar fi o idee bună să ne stabilească o sesiune de compus. Sunt foarte bucuros că am făcut asta. Jack nu e doar un tip grozav, dar am și compus o piesă foarte faină!"

James Blunt are programate pentru 2022 o serie de concerte de arenă. Show-urile vor avea loc în UK și vor celebra cei 17 ani de muzică ai artistului, setlistul urmând să includă cele mai iubite piese din repertoriul său.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31