Urmărește-ne în Social Media

pop

James Blunt - Love Under Pressure

James Blunt cântă despre iubirea ținută sub presiune. ”Love Under Pressure” este noul single al artistului britanic, piesă compusă împreună cu Jack Savoretti în plină pandemie.

Publicat

pe

"Love Under Pressure" a luat naștere într-o sesiune pe Zoom, fiind produsă de duo-ul american Afterhrs. Este pentru prima oară când James Blunt colaborează cu Jack Savoretti, rezultatul fiind o melodie cu potențial de hit.

"În prima parte a anului, în perioada de lockdown, am fost suficient de norocos să am o sesiune de înregistrări pe Zoom cu Jack Savoretti, un tip extrem de talentat. Nu mai lucraserăm împreună înainte, dar managerii noștri s-au gândit că ar fi o idee bună să ne stabilească o sesiune de compus. Sunt foarte bucuros că am făcut asta. Jack nu e doar un tip grozav, dar am și compus o piesă foarte faină!"

James Blunt are programate pentru 2022 o serie de concerte de arenă. Show-urile vor avea loc în UK și vor celebra cei 17 ani de muzică ai artistului, setlistul urmând să includă cele mai iubite piese din repertoriul său.

Trending