Urmărește-ne în Social Media

James Blunt - The Girl That Never Was

Putem conta pe James Blunt să ne ofere mereu un imn trist de toamnă, cum e cazul şi pentru noul track "The Girl That Never Was". Videoclipul e profund intim şi prezintă un moment greu din viaţa unui cuplu.

"The Girl That Never Was" este un single de pe noul album al artistului, "Who We Used to be Be", care se va lansa pe 27 octombrie. Piesa nouă explorează tema durerii, este o melodie delicată, cu o chitară acustică drept fundal. E una dintre cele mai emoţionante piese ale lui Blunt şi dacă am înţeles corect mesajul clipului e vorba despre copilul pierdut de doi părinţi şi toate speranţele pe care şi le făcuseră pentru acea fetiţă.

Videocllipul este regizat de către Vaughan Arnell, care a mai lucrat cu Sam Smith şi Pet Shop Boys.

"Who We Used to Be" este al şaptelea LP al muzicianului şi a mai fost promovat şi prin piesa "Beside You". Acea melodie era ceva mai veselă, avea şi un element electronic şi uptempo. Noul LP este primul după "Once Upon A Mind", lansat în 2019 şi reuşind să urce în top 3 în clasamentele britanice. De această dată James Blunt a lucrat cu producători precum Jonny Coffer, Red Triangle, Jack & Coke şi Stee Robson.

Ultimul său material discografic lansat a fost "The Stars Beneath My Feet", o colecţie greatest hits care a primit discul de aur, cu peste 100.000 de unităţi vândute. A inclus hituri din perioada 2004-2021, dar şi 4 piese noi bonus.

În 2024 James revine în turneu, urmând a avea 12 concerte în UK şi altele în Europa. Îl veţi putea vedea şi în Franţa, Belgia, Olanda, Italia, Cehia, Olanda, Austria, Slovacia şi Germania. James Blunt are 49 de ani, este activ muzical din 2003 şi abordează genuri muzicale ca pop rock, folk rock, folk pop şi soft rock. A fost ofiţer în armată NATO în timpul războiului din Kosovo şi a devenit celebru prin hitul "You're Beautiful", dar şi prin "Goodbye My Lover".

Comentarii