Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Children of Bodom - Hexed

Nu putea să treacă Halloween-ul fără ca marile formaţii death să lanseze clipuri noi. Children of Bodom tocmai a lansat videoclipul piesei "Hexed", cea care dă numele celui de-al zecelea album de studio al grupului. Urmăreşte videoclipul animat în articol.

"Hexed" este cel mai nou single de pe albumul cu acelaşi nume al celor de la Children of Bodom. Piesa de 5 minute include rafale de tobe şi chitare ca pe legendarele LP-uri ale nordicilor de la început de mileniu (precum "Hate Crew Deathroll" din 2003). Videoclipul cel nou este o producţie a Universităţii RMIT din Australia, care a lucrat la el timp de 15 săptămâni. Totul s-a petrecut sub ghidajul lui Arron McLoughlin şi Simon Morton, cu rol de producători.

În jur de 3000 de ore au fost necesare pentru a o poveste de coşmar, cu spectre, fulgere, clasicul Lake Bodom şi stafii cu unghii şi dinţi uriaşi. Puterea metalului se luptă cu acea creatură, care a deschis un abis negru în lacul blestemat. Este o poveste perpetuată în oarecare măsură pe discurile trupei finlandeze de-a lungul carierei sale.

Imaginea monocromă regăsita în album art-ul şi în precedentele clipuri CoB se regăseşte şi aici. Despre animaţie, basistul trupei, Henkka Seppälä a declarat următoarele:

Este un lucru foarte cool să ai un video pentru piesa ta preferată de pe album. Şi faptul că este produs de Aaron şi cei 25 de studenţi ai săi din Australia este şi mai cool. Stilul alb-negru se potriveşte perfect cu piesa deloc calmă. Lacul şi reflecţia sa constituie finalul perfect pentru track.

"Hexed" a debutat în martie 2019 prin NuclearBlast Records. A fost înregistrat în Danger Johnny Studios, în ţara natală CoB Finlanda. Acolo Alexi Laiho and co au colaborat cu din nou cu Mikko Karmila. În această formulă au mai creat albumele "Hatebreeder", "Follow the Reaper", "Hate Crew Deathroll", "I Worship Chaos" şi "Halo of Blood". Children of Bodom a urcat pe scena de la Metalhead Meeting 2018 la Arenele Romane, în vara lui 2018.

Artiştii au fost headlineri în prima seară, iar în a doua am putut să îl ascultăm pe Max Cavalera cu trupa Soulfly.

Citește mai multe despre Alexi LaihoChildren of Bodom
Videoclipuri cu Alexi LaihoChildren of Bodom
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE