Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Children of Bodom - Platitudes and Barren Words

Children of Bodom a lansat un nou single, "Platitudes and Barren Words", care primeşte un videoclip cu tematică horror. Demnă de un film clasic slasher, această producţie are elemente horror, alternate cu o reprezentaţie a artiştilor, sub lumini de neon. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

"Platitudes And Barren Words" este cel mai nou single extras de pe viitorul album Children of Bodom, "Hexed". Acesta soseşte pe 8 martie, prin Nuclear Blast Records. Dacă ne luăm după acest track, clapele vor fi prezente mai pregnant pe noul material. Nu lipsesc nici solo-urile complexe şi melodice marca Alexi Laiho.

Noul clip spune povestea de groază a unor tineri aflaţi în pădure şi care devin din vânaţi vânători şi criminali. Cadrele cu crimele din pădure sunt alternate cu secvenţe cu muzicienii cântând la instrumentele lor, înconjuraţi de neoane verticale lungi şi mov. Vibe-ul este unul mai degrabă SF în acele secvenţe, ca pe o navă extraterestră.

De pe noul LP am mai putut asculta până acum single-urile "This Road" şi "Under Grass and Clover". Ultimul disc lansat de nordici este "I Worship Chaos", care apărea în 2015. Despre noul single, Alexi Laiho a spus că a fost preferatul celor care au auzit albumul până acum. Motivul? Ar fi foarte catchy, iar chitaristul se declară nerăbdător să cânte piesa live.

Despre album ca un întreg, muzicianul îl vede că un material ceva mai catchy, mai uşor de înţeles şi ascultat. Pe de altă parte a menţionat şi că sunt câteva secţiuni de piese foarte tehnice şi aproape progresive. Sunt chiar şi porţiuni care ar putea foarte bine să aparţină de jazz, doar că au fost convertite în heavy metal.

Noul album are 11 piese, 2 live-uri şi un remix. "Hexed" a fost înregistrat la Danger Johnny Studios în Finlanda, acolo unde muzicienii au colaborat cu Mikko Karmila, cu care au mai lucrat şi pe ultimul album, dar şi pe "Hatebreeder", "Follow the Reaper" sau "Hate Crew Deathroll". În această primăvară Children of Bodom pleacă într-un turneu în America de Nord pentru a promova noul LP.

Îi vor însoţi Swallow the Sun şi Wolfheart, dar şi Summoner's Circle. Pe CoB i-am văzut la Bucureşti vara trecută, în cadrul Metalhead Meeting 2018, unde au cântat şi Soulfly şi Sonata Arctica.

Citește mai multe despre Alexi LaihoChildren of Bodom
Videoclipuri cu Alexi LaihoChildren of Bodom
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE