Urmărește-ne în Social Media

rock

Children of Bodom - Hecate's Nightmare

Children of Bodom a lansat un nou single sub numele de "Hecate's Nightmare". Piesa primeşte un videoclip cu versuri şi a sosit odată cu noul album "Hexed", prefaţat de multiple piese până acum. Vă invităm să îi urmăriţi clipul cu versuri în articol.

Publicat

pe

"Hecate's Nightmare" are un aer de coloană sonoră de film de groază, în special prin prisma clapelor de la început. Cu aşa ceva şi-ar putea începe Rob Zombie o melodie de peliculă horror fără probleme. Porţiunea de clape aminteşte puţin şi de sound-ul celor de la Nightwish. Faţă de track-urile obişnuite Children of Bodom, acest release e ceva mai liniştit, cu porţiunile heavy bine dozate.

De pe noul album "Hexed" am mai putut ascultat până acum single-uri ca "This Road", "Platitudes and Barren Words" şi "Under Grass and Clover". Acest disc duce discografia trupei la 10 albume şi include un total de 14 piese. Chitaristul şi solistul trupei, Alexi Laiho a declarat recent că nu vrea să mai cânte rapid la chitară, deşi acesta este unul dintre trademark-urile sale.

Se simte această abordare şi pe noul disc, care se apropie de rock'n'roll la capitolul aranjament instrumental. Acesta este şi primul LP cu chitaristul Daniel Freyberg în componenţa trupei. "Hexed" a debutat pe 8 martie prin Nuclear Blast şi va fi urmat de un turneu nord american al grupului. Fanii Children of Bodom au avut de aşteptat 4 ani pentru un album nou, consolându-se cu o sumedenie de concerte şi turnee ale trupei în ultimii ani.

În cadrul viitorului turneu, CoB va fi însoţită de actele muzicale Swallow the Sun şi Wolfheart. Activă din 1993, formaţia a abordat genuri ca extreme metal, melodic death metal, power metal sau thrash metal. Children of Bodom este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din Finlanda, cu peste 250.000 de discuri vândute doar în acea ţară.

CoB a concertat în România în vara lui 2018, în cadrul Metalhead Meeting, unde au urcat pe scenă şi Soulfly, Sonata Arctica şi Epica. Finlandezii ne mai vizitaseră în 2013 la Turbohalle, în cadrul turneului "Halo of Blood Over Europe".

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending