Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Cheryl - Let You

Cheryl continuă să ne vorbească despre problemele întâmpinate cu foști iubiți în noul videoclip ”Let You”. Artista admite că este vina ei că lucrurile nu au decurs așa cum i-ar fi plăcut, amintind în versuri și de greșelile pe care ei le-au comis.

"Am făcut greșeli în relațiile pe care le-am avut. Am fost cu bărbați care își doreau să mă controleze, care m-au făcut nefericită, dar cărora le-am permis să se comporte așa. Despre asta vorbesc în noua piesă", a detaliat Cheryl.

"Let You" urmează aceeași direcție ca și single-ul "Love Made Me Do It", lansat în noiembrie anul trecut. Artista ne povestește despre relațiile sale, noile piese luând forma unui jurnal intim, împărtășit însă publicului larg.

În 2014, Cheryl lansa albumul "Only Human". Acest disc a fost apreciat de publicul englez, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Metarialul a inclus piesa "Crazy Stupid Love", cu Tinie Tempah, ajunsă hit în Marea Britanie.

Cheryl Cole este fostă membră a grupului Girls Aloud. Artista și-a început cariera solo în 2009, de atunci lansând patru materiale de studio: ”3 Words” (2009), ”Messy Little Raindrops” (2010), ”A Million Lights” (2012) și ”Only Human” (2014). În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca "Fight for This Love", "Promise This" și "Call My Name".

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE