Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Cheryl Cole - "Crazy Stupid Love" ft. Tinie Tempah - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a lansat videoclipul noului single "Crazy Stupid Love". Piesa este o colaborare cu rapperul britanic Tinie Tempah, fiind compusă de Wayne Wilkins, același producător aflat la pupitrul a trei dintre hiturile anterioare ale artistei: "Promise This","‘The Flood" și "Fight for This Love".

Publicat

pe

Cheryl Cole - "Crazy Stupid Love" (secvență videoclip)

După o pauză de aproape 2 ani, Cheryl Cole se întoarce cu un nou single ce se vrea a fi unul dintre marile hituri ale verii. "Crazy Stupid Love" este o compoziție semnată de producătorul Wayne Wilkins, cel care i-a adus artistei britanice primul hit solo, "Fight for This Love".

Piesa "Crazy Stupid Love" este extrasă de pe cel de-al patrulea album Cheryl Cole, ce va fi lansat în noiembrie 2014 sub egida casei de discuri Polydor UK. Pentru acest disc, artista a lucrat cu Jesse Shatkin, MoZella și Jon Bellion, ce a colaborat recent cu Eminem pentru hitul "The Monster". Pe lista producătorilor și compozitorilor se regăsesc și Sia Furler, Greg Kurstin și Camille Purcel. Titlul albumului nu a fost încă dezvăluit oficial, însă în presă se zvonește că numele noului material va fi "Crystal Clear".

Cheryl Cole a declarat recent că este extrem de entuziasmată că vara acesta va reveni pe piața muzicală, simțindu-se pregătită pentru aparițiile live ce vor urma.

"Nici nu pot să-mi amintesc exact când am fost ultima oară atât de entuziasmată de lansarea unui nou disc. După această pauză mă simt complet revigorată. M-am simțit foarte bine în studioul de înregistrări, lucrând la noul album."

Videoclipul noului single "Crazy Stupid Love", lansat în colaborare cu Tinie Tempah, a fost regizat de Colin Tilley. Piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul finalei Britain’s Got Talent de pe 7 iunie.

Cheryl Cole - "Crazy Stupid Love" ft. Tinie Tempah - VIDEOCLIP

Trending