Urmărește-ne în Social Media

Mumford & Sons - Woman

Mumford & Sons ne prezintă în noul videoclip ”Woman” o pereche de dansatori din New York, pe Stephanie Crousillat și Yeman Brown. Cei doi își spun povestea printr-o coregrafie realizată de Kristin Sudeikis, ce surprinde conexiunea dintre ei.

Single-ul "Woman" este extras de pe cel mai recent album Mumford & Sons, "Delta". Melodia s-a bucurat de atingerea de geniu a reputatului producător englez Paul Epworth, cunoscut pentru colaborările cu Adele, Florence and the Machine și Rihanna.

""Woman" a fost compusă pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, dar a prins cu adevărat contur în mâinile lui Paul Epworth. În studio, îl găseam pe Paul intrând într-o <<fază de geniu nebun>> și apoi inspirația îl ghida până târziu în noapte. Când "Woman" a trecut prin acest proces, a devenit ceea ce este acum", a detaliat Winston Marshall în comunicatul ce anunța lansarea piesei.

Albumul "Delta" a fost lansat în noiembrie 2018 prin intermediul Gentlemen of the Road și Island Records. Discul a fost produs de Paul Epworth și înregistrat la The Church Studios din Londra. A debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200 și pe poziția a doua în topul albumelor din UK. Acesta a fost cel de-al treilea disc ajuns Number One în America, după "Wilder Mind" (2015) și "Babel" (2012)

În prezent, Mumford & Sons se află în turneul de promovare a albumului. Trupa mai are doar câteva show-uri programate pentru luna iunie, ultimul urmând să aibă loc în Dublin, pe 15.

Mumford & Sons este o trupă folk-rock din Londra, ce și-a început activitatea în 2007. Grupul are în palmares un premiu Brit, o nominalizare la Mercury Prize și șase nominalizări la Grammy.

Comentarii

Muzică nouă

Pharrell şi Mumford and Sons lansează piesa "Good People"

Pharrell Williams încearcă să ne ofere o nouă piesă de feel good în stil "Happy", lansând "Google People", colaborare cu cei de la Mumford and Sons. E un track cu un sound de american folk şi influențe uşoare de gospel.

Publicat

pe

Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People
Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People

"Good People" sună a piesa care s-ar auzi în timpul unui episod din serialul "True Detective", primul sezon, cel mai bun şi mai controversat. Melodia lui Pharrell Williams cu Mumford and Sons pare a tot construi un crescendo, care nu se finalizează într-o explozie, ci doar menţine un ritm bătut de picioare şi palme. Clasicul folk american aş spune.

Mumford & Sons revine în muzică mare după 5 ani de absentă, cu track-ul "Good People", pe care apare şi Pharrell. De producţie s-a ocupat de altfel rapperul, care a ţinut musai să integreze şi un cor de gospel în fundal. Pe lângă vocea celor de la Mumford & Sons şi Pharrell, se mai aude pe track şi vocea celor de la Native Vocalists. Acesta este un ansamblu de 6 muzicieni, un cor vocal din SUA şi Canada, cu membri ai triburilor indigene de acolo.

Mumford & Sons şi Pharrell Williams sunt prieteni de mai bine de un deceniu şi au discutat în multiple rânduri de o colaborare. Artiştii s-au reconectat la festivalul rapperului Something În the Water, ţinut la Virginia Beach. Ulterior au intrat în studio în Paris şi New York, pentru a înregistra o serie de noi piese împreună, cu Pharrell la butoane.

Ultima piesă lansată de trupa indie a fost "Blând Leading the Blând" din 2019. Cât despre "Good People", s-a auzit în premieră la prezentarea colecţiei Toamna/Iarna 2024 Vuitton Men, semnată chiar de muzicianul american şi desfăşurată pe 16 ianuarie. Trupa a urcat pe scenă alături de The Native Vocalists, pentru un set scurt, dar impresionant.

Ultimul album lansat de Mumford & Sons a fost cel din 2018, "Delta", care a primit 3 steluţe din 5 de la NME. Semne că ni se pregăteşte muzică nouă au mai fost în ultima vreme, grupul interpretând live o piesă numită "Maybe" în timpul unui concert din octombrie.

Citește în continuare