Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Cheryl Cole - I Don’t Care (Explicit)

Cheryl Cole a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa "I Don’t Care". Single-ul este extras de pe albumul "Only Human", ce va fi lansat pe 24 noiembrie sub egida Polydor Records.

"I Don’t Care", noul single Cheryl Cole, ne reamintește de zilele călduroase ale verii și de starea de nepăsare cu care întâmpinăm perioada de concediu. Videoclipul melodiei a fost filmat în Marbella, Spania, la sfârștiul lunii august.

"M-am distrat foarte mult la filmări. E ceva ce nu am mai făcut până acum, filmările desfășurându-se în aer liber. Melodia se numește "I Don’t Care" și e în ton cu starea mea de spirit actuală. Are un sound pop, fun pop.", a povestit Cheryl într-un interviu acordat Capital FM.

Piesa "I Don’t Care" este extrasă de pe cel de-al patrulea album Cheryl Cole, ce va fi lansat în noiembrie 2014 sub egida casei de discuri Polydor UK. Pentru noul disc, intitulat "Only Human", artista a lucrat cu Jesse Shatkin, MoZella și Jon Bellion, ce a colaborat recent cu Eminem pentru hitul "The Monster". Pe lista producătorilor și compozitorilor se regăsesc și Sia Furler, Greg Kurstin și Camille Purcel.

Cheryl Cole a declarat recent că este extrem de entuziasmată de revenirea sa pe piața muzicală, simțindu-se pregătită pentru aparițiile live ce vor urma.

"Nici nu pot să-mi amintesc exact când am fost ultima oară atât de entuziasmată de lansarea unui nou disc. După această pauză (de 2 ani) mă simt complet revigorată. M-am simțit foarte bine în studioul de înregistrări, lucrând la noul album."

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE