Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Cheryl Cole - I Don’t Care (Explicit)

Cheryl Cole a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa "I Don’t Care". Single-ul este extras de pe albumul "Only Human", ce va fi lansat pe 24 noiembrie sub egida Polydor Records.

"I Don’t Care", noul single Cheryl Cole, ne reamintește de zilele călduroase ale verii și de starea de nepăsare cu care întâmpinăm perioada de concediu. Videoclipul melodiei a fost filmat în Marbella, Spania, la sfârștiul lunii august.

"M-am distrat foarte mult la filmări. E ceva ce nu am mai făcut până acum, filmările desfășurându-se în aer liber. Melodia se numește "I Don’t Care" și e în ton cu starea mea de spirit actuală. Are un sound pop, fun pop.", a povestit Cheryl într-un interviu acordat Capital FM.

Piesa "I Don’t Care" este extrasă de pe cel de-al patrulea album Cheryl Cole, ce va fi lansat în noiembrie 2014 sub egida casei de discuri Polydor UK. Pentru noul disc, intitulat "Only Human", artista a lucrat cu Jesse Shatkin, MoZella și Jon Bellion, ce a colaborat recent cu Eminem pentru hitul "The Monster". Pe lista producătorilor și compozitorilor se regăsesc și Sia Furler, Greg Kurstin și Camille Purcel.

Cheryl Cole a declarat recent că este extrem de entuziasmată de revenirea sa pe piața muzicală, simțindu-se pregătită pentru aparițiile live ce vor urma.

"Nici nu pot să-mi amintesc exact când am fost ultima oară atât de entuziasmată de lansarea unui nou disc. După această pauză (de 2 ani) mă simt complet revigorată. M-am simțit foarte bine în studioul de înregistrări, lucrând la noul album."

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE