Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Cheryl - Love Made Me Do It

Cheryl Cole se justifică în fața publicului pentru relațiile sale încheiate prost cu o piesă intitulată sugestiv ”Love Made Me Do It”. Artista ne mărturisește că a greșit, dar nu la fel de mult ca foștii ei iubiți și soți.

Mergând pe exemplul Arianei Grande, care a lansat recent piesa ”Thank you, next”, Cheryl ne povestește despre foștii ei iubiți și soți în versurile noului single ”Love Made Me Do It”. Piesa pare a fi o încercare de justificare în fața publicului care i-a urmărit viața intimă citind tabloide.

Fără a da nume, artista britanică în vârstă de 35 de ani face referire în versurile noului ei single la relațiile sale cu fostul iubit Liam Payne - cu care are un copil, și foștii soți Ashley Cole și Jean-Bernard Fernandez-Versini. ”Oh my god, I’m such a sucker / I fall in love with every f*cker”, spune Cheryl, mărturisind publicului că toate aceste decizii proaste au fost luate cu inima, îndrăgostindu-se de fiecare dintre foștii ei parteneri.

Love Made Me Do It” este primul single al lui Cheryl de la albumul din 2014, ”Only Human”. Acest disc a fost apreciat de publicul englez, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Metarialul a inclus piesa "Crazy Stupid Love", cu Tinie Tempah, ajunsă hit în Marea Britanie.

Cheryl Cole este fostă membră a grupului Girls Aloud. Artista și-a început cariera solo în 2009, de atunci lansând patru materiale de studio: ”3 Words” (2009), ”Messy Little Raindrops” (2010), ”A Million Lights” (2012) și ”Only Human” (2014). În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca "Fight for This Love", "Promise This" și "Call My Name".

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE