Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Cheryl - Love Made Me Do It

Cheryl Cole se justifică în fața publicului pentru relațiile sale încheiate prost cu o piesă intitulată sugestiv ”Love Made Me Do It”. Artista ne mărturisește că a greșit, dar nu la fel de mult ca foștii ei iubiți și soți.

Mergând pe exemplul Arianei Grande, care a lansat recent piesa ”Thank you, next”, Cheryl ne povestește despre foștii ei iubiți și soți în versurile noului single ”Love Made Me Do It”. Piesa pare a fi o încercare de justificare în fața publicului care i-a urmărit viața intimă citind tabloide.

Fără a da nume, artista britanică în vârstă de 35 de ani face referire în versurile noului ei single la relațiile sale cu fostul iubit Liam Payne - cu care are un copil, și foștii soți Ashley Cole și Jean-Bernard Fernandez-Versini. ”Oh my god, I’m such a sucker / I fall in love with every f*cker”, spune Cheryl, mărturisind publicului că toate aceste decizii proaste au fost luate cu inima, îndrăgostindu-se de fiecare dintre foștii ei parteneri.

Love Made Me Do It” este primul single al lui Cheryl de la albumul din 2014, ”Only Human”. Acest disc a fost apreciat de publicul englez, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Metarialul a inclus piesa "Crazy Stupid Love", cu Tinie Tempah, ajunsă hit în Marea Britanie.

Cheryl Cole este fostă membră a grupului Girls Aloud. Artista și-a început cariera solo în 2009, de atunci lansând patru materiale de studio: ”3 Words” (2009), ”Messy Little Raindrops” (2010), ”A Million Lights” (2012) și ”Only Human” (2014). În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca "Fight for This Love", "Promise This" și "Call My Name".

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE