Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Cheryl - Only Human

Cheryl a lansat videoclipul piesei ”Only Human”, ce dă titlul ultimului său album apărut în noiembrie 2014. Noul single este compus de Matt Schwartz, Jo Perry și Cass Lowe, iar clipul este regizat de Chris Sweeney.

Cheryl Cole continuă promovarea albumului ”Only Human” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia promovată dă titlul celui de-al 4-lea disc solo al cântăreței britanice, material apărut pe piață după 2 ani de pauză de la albumul precedent, ”A Million Lights” (2012).

Pentru „Only Human”, lansat în noiembrie 2014, artista a lucrat cu Jesse Shatkin, MoZella și Jon Bellion, ce a colaborat recent cu Eminem pentru hitul „The Monster„. Pe lista producătorilor și compozitorilor se regăsesc și Sia Furler, Greg Kurstin și Camille Purcel.

Deși fosta membră Girls Aloud a fost extrem de entuziasmată de revenirea în lumina reflectoarelor, reacția fanilor la noile sale compoziții nu a fost pe măsura așteptărilor. Albumul ”Only Human” a reușit să ocupe doar un loc 7 în UK Albums Chart și un loc 8 în Scottish Albums Chart.

Tracklist Cheryl - ”Only Human”:

 1. "Intro"
 2. "Live Life Now"
 3. "It's About Time"
 4. "Crazy Stupid Love" (featuring Tinie Tempah)
 5. "Waiting for Lightning"
 6. "I Don't Care"
 7. "Only Human"
 8. "Stars"
 9. "Throwback"
 10. "All in One Night"
 11. "Goodbye Means Hello"
 12. "Coming Up for Air" (featuring Joel Compass)
 13. "Fight On"
 14. "Yellow Love"
 15. "Beats N Bass"

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE