Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Cheryl - Only Human

Cheryl a lansat videoclipul piesei ”Only Human”, ce dă titlul ultimului său album apărut în noiembrie 2014. Noul single este compus de Matt Schwartz, Jo Perry și Cass Lowe, iar clipul este regizat de Chris Sweeney.

Cheryl Cole continuă promovarea albumului ”Only Human” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia promovată dă titlul celui de-al 4-lea disc solo al cântăreței britanice, material apărut pe piață după 2 ani de pauză de la albumul precedent, ”A Million Lights” (2012).

Pentru „Only Human”, lansat în noiembrie 2014, artista a lucrat cu Jesse Shatkin, MoZella și Jon Bellion, ce a colaborat recent cu Eminem pentru hitul „The Monster„. Pe lista producătorilor și compozitorilor se regăsesc și Sia Furler, Greg Kurstin și Camille Purcel.

Deși fosta membră Girls Aloud a fost extrem de entuziasmată de revenirea în lumina reflectoarelor, reacția fanilor la noile sale compoziții nu a fost pe măsura așteptărilor. Albumul ”Only Human” a reușit să ocupe doar un loc 7 în UK Albums Chart și un loc 8 în Scottish Albums Chart.

Tracklist Cheryl - ”Only Human”:

 1. "Intro"
 2. "Live Life Now"
 3. "It's About Time"
 4. "Crazy Stupid Love" (featuring Tinie Tempah)
 5. "Waiting for Lightning"
 6. "I Don't Care"
 7. "Only Human"
 8. "Stars"
 9. "Throwback"
 10. "All in One Night"
 11. "Goodbye Means Hello"
 12. "Coming Up for Air" (featuring Joel Compass)
 13. "Fight On"
 14. "Yellow Love"
 15. "Beats N Bass"

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Videoclipuri cu Cheryl Cole
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE