Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: blink-182 - Generational Divide

Pasionaţii de muzică punk ştiu că marile imnuri ale genului sunt piese mai scurte de 3 minute, uneori chiar mai scurte de 2 minute. blink-182 vrea să doboare un soi de record, înghesuind trăiri şi energie în doar 50 de secunde, pe piesa "Generational Divide". Melodia nouă a primit şi un videoclip, care poate fi vizionat în articol.

"Generational Divide" arată că băieţii nu şi-au pierdut din "muşcătură", deşi au trecut deceniile de când defineau generaţia American Pie. Între timp Travis Barker a ajuns un toboşar de talie mondială, artiştii au trecut printr-un accident foarte grav de avion, iar Tom DeLonge desfăşoară proiecte spaţiale finanţate de NASA. Noul single este despre înaintarea în vârstă şi despre timp, abordate în mod ironic pe un track aşa scurt.

Videoclipul este punk pur, regizat de Kevin Kerslake şi prezintă trupa cântând într-o cameră mică şi cu pereţii acoperiţi de afişe de la concerte. "Generational Divide" este o cavalcadă de chitare şi tobe cu BPM ridicat. Mark Hoppus şi Matt Skiba au o abordare ceva mai emo la nivel vocal, dar timbrul le-a rămas neschimbat. Blink-182 nu a pus încă un titlu viitorului LP, care nu are nici o dată clară de lansare.

În luna mai ascultam un alt single de pe LP, "Blame It On My Youth", care avea ceva din aerul unui imn de cântat pe arenele mari, alături de public. Amintea şi de melancolia lui "I Miss You", dar cu o altă faţetă, nu romantică, ci de reflecţie asupra tinereţii. Ultimul LP Blink-182 a fost "California", lansat în 2016. A fost primul material de gen cu Skiba, care l-a înlocuit pe chitaristul şi solistul formaţiei, Mark Hoppus.

Formaţia va porni într-un turneu american în această vară, alături de Lil Wayne. Showurile debutează pe 27 iunie în Columbus, Ohio, iar Blink va sărbători 20 de ani de existenţă a albumului definitoriu "Enema of the State" pe parcursul acestei serii de concerte. Aniversarea se va celebra prin interpretarea integrală a acelui disc. Membrii Blink au mai promis că vor lansa încă o melodie până la debutul turneului.

"Generational Divide" nici măcar nu e cea mai scurtă piesă a formaţiei punk, care în 2017 lansa track-ul de 35 de secunde "Can't Get You More Pregnant". În 2016 ascultam piesele "Built This Pool" şi "Brohemian Rhapsody", care serveau punk la porţie mică, sub 40 de secunde.

Citește mai multe despre Blink 182
Videoclipuri cu Blink 182
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE