Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: blink-182 - Quarantine

blink-182 a transpus într-o piesă punk-rock autentică toată frustrarea și furia perioadei de izolare. Noul single al formației se numește "Quarantine" și e o infuzie de două minute de muzică cu piciorul pe accelerație.

Dacă nu ați găsit încă un imn pentru pandemie, blink-182 ne strecoară în playlisturi o nouă propunere. Piesa trupei are zvâc, e onestă și directă, iar Mark Hoppus a pus în "Quarantine" toate emoțiile trezite în el de perioada de izolare.

"Piesa asta este despre tristețea, confuzia, furia și frustrarea pe care le simțim acum cu toții. Sper că toată lumea e în siguranță și că vom putea depăși perioada asta curând. De abia aștept să ne vedem cu toții când toate astea se vor termina", a declarat Mark Hoppus.

Toboșarul Travis Barker a oferit și el detalii privind mesajul noului single, apreciind efortul vocal al colegului său, Mark.

"Piesa asta a fost inspirată de perioada de carantină și de punk-rock-ul pe care am iubit cu toții să-l cântâm din prima zi în care ne-am apucat să facem muzică.

Tobele au fost trase într-o singură înregistrare și cânt chiar și eu, ca voce secundară. Mark sună de parcă e mai scos din sărite decât oricând și îmi place la nebunie."

 

Citește mai multe despre Blink 182
Videoclipuri cu Blink 182
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE