Urmărește-ne în Social Media

Blink-182 - One More Time

Blink-182 m-a făcut să mă simt ca în liceu dată cu noua piesă "One More Time". E o baladă la bază, nu o piesă punk rock clasică şi aminteşte de uriaşul lor hit "I Miss You". Se anunţă un LP excelent lansat în 2023.

Revenirea Blink-182 nu e o coincidenţă, deoarece producătorul noului album, toboşarul Travis Barker a încercat revirimentul acestui sound prin piesele produse pentru prietenul său Machine Gun Kelly. El emula vocea, chitara, tobele specifice Blink-182 şi văzând că a prins, Travis şi-a zis că e momentul ca Blink să mai scoată un disc. Asta e teoria mea cel puţin.

Practic, revigorat după vindecarea cancerului, liderul grupului Mark Hoppus s-a reunit cu Tom Delonge şi Travis şi a avut să aducă înapoi sunetul începutului de ani 2000. "One More Time..." nu e doar numele noului single, ci şi al noului album. Anul trecut trupa ne oferise single-ul "Edging", clasica piesă glumă care s-ar potrivi pe o coloană sonoră de film nou "American Pie".

Doar pentru că Blink a lansat o baladă ca prim single, nu înseamnă că trebuie subestimaţi şi că nu vom primi track-uri muşcătoare punk de sub 2 minute, care sunt energie pură şi inspiraţie pentru skateboarderi. Ce e special la noul album? E vorba despre faptul că e prima dată când se reuneşte line-ul format din Tom DeLonge, Travis Barker şi Mark Hoppus din 2011 încoace, când apărea "Neighborhoods". Proiectul a fost înregistrat pe parcursul turneului de reunire şi produs de Barker.

Va fi lansat pe 20 octombrie şi a mai primit un single de promovare recent, "More Than You Know". Am ascultat şi acest single şi auzind că începe cu pian, m-am speriat că e încă o baladă. M-am înşelat, pentru că de îndată ce intră chitara în acţiune auzim un punk cum nici Green Day n-a mai scos de vreo 15 ani.

E vorba despre pop-rock aici mai degrabă, iar părţile dure sună a piese din NFS de acum 20 ani, în vreme ce părţile mai pop sunt prietenoase cu radio-ul. Deja ambele piese Blink au urcat în topurile Billboard Alternative, dar şi Hot Rock & Alternative Songs. Au strâns milioane de stream-uri ambele.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Blink-182 anunţă un album nou, "One More Time..."

Trăim un veritabil reviriment al muzicii punk-rock, iar Blink-182 contribuie la acesta, odată cu anunţarea unui nou album. Se numeşte "One More Time..." şi va sosi în toamna lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records.

Publicat

pe

Blink 182 interviu Zane Lowe 2023
Blink 182 interviu Zane Lowe 2023 │ FOTO: Zane Lowe

Este primul album din 2011 încoace care include lineup-ul clasic Blink-182, compus din Mark Hoppus, la bas şi voce, plus Tom DeLonge la chitara şi voce. Evident îl avem şi pe Travis Barker la tobe. Pentru a promova noul LP, trupa a partajat un trailer melancolic şi sentimental penru "One More Time...". Include şi bucăţi de interviu preluate din discuţia cu Zane Lowe de la Apple Music.

E vorba şi despre o colecţie de clipuri de arhivă, iar trailerul îi prezintă pe Mark, Tom şi Travis discutând despre subiecte pe care nu le-au mai vorbit până acum. Trailerul oferă şi un teaser pentru 3 noi piese, inclusiv cea titulară, "One More Time". Aceasta va sosi pe 21 septembrie 2023, împreună cu un videoclip oficial.

Interviul complet luat de Zane Lowe va fi disponibil în curând pe Apple Music. Trio-ul a înregistrat "One More Time..." în mijlocul turneului de reuniune al grupului, care s-a lăsat cu arene şold out, cu amfiteatre şi stadioane din toată lumea. Noul album a fost produs de Travis Barker şi include 17 melodii noi care redau sunetul clasic punk rock şi pop punk al acestui grup.

Abordează teme precum tragedie, triumf şi mai ales frăţie. Discul va sosi şi digital şi fizic, pe CD, vinil color şi alte variante. Iată tracklist-ul lui "One More Time...":

01. Anthem Part 3
02. Dance With Me
03. Fell In Love
04. Terrified
05. One More Time
06. More Than You Know
07. Turn This Off!
08. When We Were Young
09. Edging
10. You Don't Know What You've Got
11. Blink Wave
12. Bad News
13. Hurt (Interlude)
14. Turpentine
15. Fuck Face
16. Other Side
17. Childhood

Blink-182 a avut primul concert de reuniune cu Tom DeLonge în aprilie 2023 în cadrul festivalului Coachella din Indio, California. A fost pentru prima dată din 2014 încoace când DeLonge, Barker şi Mark Hoppus împart scena din 2014 încoace.

Citește în continuare