Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: blink-182 - Darkside

Blink-182 a lansat un videoclip pentru single-ul "Darkside", în care o sumedenie de copii fac celebrul dans floss din Fortnite. Ce pregătesc muzicienii pentru noul album aflaţi în articol.

Îmbrăcaţi în aceleaşi uniforme precum copiii care iau cu asalt holurile şcolii din clip, Blink-182 îşi păstrează vibe-ul tineresc pe noul single. "Darkside" vine la fix pentru perioada Back to School şi invocă nostalgie gârlă. Cei mici apar dansând în sincron, fie făcând mişcările de sărbătorire din Fortnite, sau vreo altă variaţiune de coregrafie cool.

Travis Barker rămâne cel mai cool toboşar al momentului, petrecând o bună parte din clip cântând doar cu o mână şi picioarele. Asta în vreme ce o mână e ocupată să rotească un băţ de tobe în aer. Acest single este extras de pe viitorul album, intitulat "NINE", care debutează pe 20 septembrie. Iată tracklist-ul său:

 1. The First Time
 2. Happy Days
 3. Heaven
 4. Darkside
 5. Blame It On My Youth
 6. Generational Divide
 7. Run Away
 8. Black Rain
 9. I Really Wish I Hated You
 10. Pin the Grenade
 11. No Heart To Speak Of
 12. Ransom
 13. On Some Emo Shit
 14. Hungover You
 15. Remember To Forget Me

Veteranii pop punk au apelat la Andrew Sandler pentru a regiza acest videoclip. Mark, Travis şi Matt sunt plini de energie şi gata să arate lumii că sunt la fel de relevanţi ca atunci când erau făcuţi mari de coloană sonoră a lui "American Pie". Blink se află în acest moment în mijlocul unui turneu nord american de anvergură, unul care aniversează celebrul album "Enema of the State" (acesta a împlinit 20 de ani de la debut). Toate piesele de pe acel disc sunt cântate live. Punkerii sunt însoţiţi în turneu de Lil Wayne şi Neck Deep.

Formaţia lansa în luna iulie piesa "Darkside", doar cu un videoclip cu versuri în primă fază. În iunie am ascultat un track scurt dar plin de energie, "Generational Divide", de un punk pur. Promovarea noului LP a început încă din mai, prin single-ul catchy şi cu aer de baladă "Generational Divide". Încă aşteptăm colaborarea cu The Chainsmokers promisă de trio-ul american.

Citește mai multe despre Blink 182
Videoclipuri cu Blink 182
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE