Urmărește-ne în Social Media

blink-182 - Darkside

Blink-182 a lansat un videoclip pentru single-ul "Darkside", în care o sumedenie de copii fac celebrul dans floss din Fortnite. Ce pregătesc muzicienii pentru noul album aflaţi în articol.

Îmbrăcaţi în aceleaşi uniforme precum copiii care iau cu asalt holurile şcolii din clip, Blink-182 îşi păstrează vibe-ul tineresc pe noul single. "Darkside" vine la fix pentru perioada Back to School şi invocă nostalgie gârlă. Cei mici apar dansând în sincron, fie făcând mişcările de sărbătorire din Fortnite, sau vreo altă variaţiune de coregrafie cool.

Travis Barker rămâne cel mai cool toboşar al momentului, petrecând o bună parte din clip cântând doar cu o mână şi picioarele. Asta în vreme ce o mână e ocupată să rotească un băţ de tobe în aer. Acest single este extras de pe viitorul album, intitulat "NINE", care debutează pe 20 septembrie. Iată tracklist-ul său:

 1. The First Time
 2. Happy Days
 3. Heaven
 4. Darkside
 5. Blame It On My Youth
 6. Generational Divide
 7. Run Away
 8. Black Rain
 9. I Really Wish I Hated You
 10. Pin the Grenade
 11. No Heart To Speak Of
 12. Ransom
 13. On Some Emo Shit
 14. Hungover You
 15. Remember To Forget Me

Veteranii pop punk au apelat la Andrew Sandler pentru a regiza acest videoclip. Mark, Travis şi Matt sunt plini de energie şi gata să arate lumii că sunt la fel de relevanţi ca atunci când erau făcuţi mari de coloană sonoră a lui "American Pie". Blink se află în acest moment în mijlocul unui turneu nord american de anvergură, unul care aniversează celebrul album "Enema of the State" (acesta a împlinit 20 de ani de la debut). Toate piesele de pe acel disc sunt cântate live. Punkerii sunt însoţiţi în turneu de Lil Wayne şi Neck Deep.

Formaţia lansa în luna iulie piesa "Darkside", doar cu un videoclip cu versuri în primă fază. În iunie am ascultat un track scurt dar plin de energie, "Generational Divide", de un punk pur. Promovarea noului LP a început încă din mai, prin single-ul catchy şi cu aer de baladă "Generational Divide". Încă aşteptăm colaborarea cu The Chainsmokers promisă de trio-ul american.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liderul formaţiei Blink-182 a dezvăluit că are cancer; Mark Hoppus a început chimioterapia

Mark Hoppus, basistul şi liderul actual al formaţiei Blink-182 a făcut o dezvăluire importantă pe contul său de Instagram, anunţându-şi fanii că suferă de cancer. Muzicianul în vârstă de 49 de ani se declară speriat şi a postat faptul că a început deja chimioterapia.

Publicat

pe

Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter
Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter │ FOTO: Mark Hoppus twitter.com

Vestea cu privire la afecţiunea artistului vine după un Instagram Story postat de basist şi apoi şters pe 23 iunie. Era o fotografie cu Mark având o perfuzie ataşat şi cu un controller de PlayStation 5 în mână. Peste imagine stătea scris textul "Da bună, un tratament pentru cancer, vă rog". Fanii au devenit imediat îngrijoraţi, iar liderul Blink-182 a simţit nevoia să clarifice totul printr-o postare mai detaliată.

Iată declaraţia completă a lui Mark Hoppus:

În ultimele 3 luni am primit tratament prin chimioterapie pentru cancer. Am cancer. Este groaznic şi sunt speriat, dar în acelaşi timp sunt binecuvântat să am alături doctori incredibili şi familie şi prieteni, care mă ajută să trec peste. Am încă luni întregi de tratament în faţă, dar încerc să rămân optimist şi plin de speranţă. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la un concert în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toţi.

Muzicianul în vârstă de 49 de ani nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă şi nici stagiul în care acesta a fost detectat. Tobosarul Blink-182 , Travis Barker a confirmat recent că trupa va lansa în 2021 un nou album, succesorul lui "Nine" din 2019. Va include colaborări cu Grimes, Lil Uzi Vert şi Pharrell. În acest moment Blink-182 este compusă din Mark Hoppus (voce, bas), Travis Barker (tobe) şi Matt Skiba (voce, chitară), după ce Tom DeLonge, chitarist şi fondator a părăsit grupul în 2015. Ulterior avea să lucreze la proiecte cu NASA.

Trupa lua o pauză în 2005, dar revenea în 2009, în vreme ce Matt Skiba intra în peisaj în 2015, ca solist şi chitarist. Blink-182 are la activ 8 albume şi a devenit foarte populară la începutul anilor 2000, când devenea practic definiţia filmelor "American Pie" şi apărea în orice comedie pentru adolescenţi sau la evenimentele de skateboarding sau emisiuni MTV.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31