Urmărește-ne în Social Media

rock

Blink-182 - Blame It On My Youth

Blink-182 revin în atenția publicului după ultimul album lansat în 2016, "California", cu anunțul pentru lansarea unui nou material discografic și un prim single care va fi inclus pe acesta: "Blame It On My Youth". Piesa are un nou lyric video în care versurile sunt așternute pe perete de un artist în graffiti. Haideți să vedem despre ce e vorba!

Publicat

pe

Drumul trupei Blink-182 este unul lung, început în anii '90, cu un vârf de popularitate în prima parte a anilor 2000, când piese precum "What's My Age Again?", "All the Small Things" și "Adam's Song" au devenit mari hituri și au adus o abordare proaspătă și umoristică muzicii punk-rock populare.

După o perioadă de pauză între anii 2005-2008, trupa a revenit în activitate între 2009-2014, timp în care au lansat al șaselea material discografic "Neighborhoods" și au mers în câteva turnee, în ciuda faptului că relația între Tom DeLonge și ceilalți doi membri, Mark Hoppus și Travis Barker devenea din ce în ce mai defectivă.

Începând cu 2015 Tom DeLonge a ieșit oficial din trupă iar locul i-a fost ocupat de Matt Skiba, alături de care Blink-182 a lansat noul album discografic "California" în 2016. Single-ul "Bored to Death" a readus trupa pe numărul 1 în top după 12 ani în care nu mai reușiseră această performanță.

Noul single "Blame It On My Youth" este o poveste a tinereții membrilor trupei, despre o copilărie sărăcăcioasă, alcool și punk rock, despre modul în care au pornit trupa, "din plictiseală". Stilul muzical este cel cu care ne-am obișnuit din partea Blink 182, pop-punk-rock umoristic.

Conform spuselor lui Travis Barker, noul album va suna similar cu albumul fără de titlu din 2003 iar temele de inspirație sunt societatea și punctul în care se află acum. Blink-182 au înregistrat peste 40 de piese pentru acest album, urmând să facă selecția pe parcursul anului. La începutul anului, trupa a lansat o colaborare-surpriză cu DJ-ul american Steve Aoki.

Pe parcursul anului 2019 trupa Blink-182 se va afla în turneu în America de Nord alături de Lil' Wayne.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Liderul formaţiei Blink-182 a dezvăluit că are cancer; Mark Hoppus a început chimioterapia

Mark Hoppus, basistul şi liderul actual al formaţiei Blink-182 a făcut o dezvăluire importantă pe contul său de Instagram, anunţându-şi fanii că suferă de cancer. Muzicianul în vârstă de 49 de ani se declară speriat şi a postat faptul că a început deja chimioterapia.

Publicat

pe

Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter
Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter │ FOTO: Mark Hoppus twitter.com

Vestea cu privire la afecţiunea artistului vine după un Instagram Story postat de basist şi apoi şters pe 23 iunie. Era o fotografie cu Mark având o perfuzie ataşat şi cu un controller de PlayStation 5 în mână. Peste imagine stătea scris textul "Da bună, un tratament pentru cancer, vă rog". Fanii au devenit imediat îngrijoraţi, iar liderul Blink-182 a simţit nevoia să clarifice totul printr-o postare mai detaliată.

Iată declaraţia completă a lui Mark Hoppus:

În ultimele 3 luni am primit tratament prin chimioterapie pentru cancer. Am cancer. Este groaznic şi sunt speriat, dar în acelaşi timp sunt binecuvântat să am alături doctori incredibili şi familie şi prieteni, care mă ajută să trec peste. Am încă luni întregi de tratament în faţă, dar încerc să rămân optimist şi plin de speranţă. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la un concert în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toţi.

Muzicianul în vârstă de 49 de ani nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă şi nici stagiul în care acesta a fost detectat. Tobosarul Blink-182 , Travis Barker a confirmat recent că trupa va lansa în 2021 un nou album, succesorul lui "Nine" din 2019. Va include colaborări cu Grimes, Lil Uzi Vert şi Pharrell. În acest moment Blink-182 este compusă din Mark Hoppus (voce, bas), Travis Barker (tobe) şi Matt Skiba (voce, chitară), după ce Tom DeLonge, chitarist şi fondator a părăsit grupul în 2015. Ulterior avea să lucreze la proiecte cu NASA.

Trupa lua o pauză în 2005, dar revenea în 2009, în vreme ce Matt Skiba intra în peisaj în 2015, ca solist şi chitarist. Blink-182 are la activ 8 albume şi a devenit foarte populară la începutul anilor 2000, când devenea practic definiţia filmelor "American Pie" şi apărea în orice comedie pentru adolescenţi sau la evenimentele de skateboarding sau emisiuni MTV.

Citește în continuare

Trending