Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Blink-182 - Blame It On My Youth

Blink-182 revin în atenția publicului după ultimul album lansat în 2016, "California", cu anunțul pentru lansarea unui nou material discografic și un prim single care va fi inclus pe acesta: "Blame It On My Youth". Piesa are un nou lyric video în care versurile sunt așternute pe perete de un artist în graffiti. Haideți să vedem despre ce e vorba!

Drumul trupei Blink-182 este unul lung, început în anii '90, cu un vârf de popularitate în prima parte a anilor 2000, când piese precum "What's My Age Again?", "All the Small Things" și "Adam's Song" au devenit mari hituri și au adus o abordare proaspătă și umoristică muzicii punk-rock populare.

După o perioadă de pauză între anii 2005-2008, trupa a revenit în activitate între 2009-2014, timp în care au lansat al șaselea material discografic "Neighborhoods" și au mers în câteva turnee, în ciuda faptului că relația între Tom DeLonge și ceilalți doi membri, Mark Hoppus și Travis Barker devenea din ce în ce mai defectivă.

Începând cu 2015 Tom DeLonge a ieșit oficial din trupă iar locul i-a fost ocupat de Matt Skiba, alături de care Blink-182 a lansat noul album discografic "California" în 2016. Single-ul "Bored to Death" a readus trupa pe numărul 1 în top după 12 ani în care nu mai reușiseră această performanță.

Noul single "Blame It On My Youth" este o poveste a tinereții membrilor trupei, despre o copilărie sărăcăcioasă, alcool și punk rock, despre modul în care au pornit trupa, "din plictiseală". Stilul muzical este cel cu care ne-am obișnuit din partea Blink 182, pop-punk-rock umoristic.

Conform spuselor lui Travis Barker, noul album va suna similar cu albumul fără de titlu din 2003 iar temele de inspirație sunt societatea și punctul în care se află acum. Blink-182 au înregistrat peste 40 de piese pentru acest album, urmând să facă selecția pe parcursul anului. La începutul anului, trupa a lansat o colaborare-surpriză cu DJ-ul american Steve Aoki.

Pe parcursul anului 2019 trupa Blink-182 se va afla în turneu în America de Nord alături de Lil' Wayne.

Citește mai multe despre Blink 182
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE