Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Lyric Video: Bruce Springsteen - Ghosts

Bruce Springsteen ne oferă un nou single de pe viitorul său album, "Ghosts", piesă însoţită de un videoclip cu versuri. Clipul include imagini de arhivă cu "The Boss", intercalate cu secvenţe din sesiunile de înregistrări ale noului LP. Mai multe detalii despre album aflaţi în articol.

"Ghosts" este o piesă mai animată a lui Bruce Springsteen, faţă de single-ul de la începutul lunii septembrie, "Letter To You". Vocea lui Bruce răsună puternic, cu acel bas greu în glas, care arată o viaţă plină de aventuri şi un spirit neliniştit. Printre versuri melancolice despre trecut Springsteen strecoară şi versuri despre fiorii pe care ţi-i dă persoana dragă atunci când te afli în prezenţa sa. În videoclip apar şi poze cu Bruce Springsteen din tinereţe, dar şi cu prietenii şi colegii săi de trupă, în cadrul E street Band.

De asemenea vedem secvenţe de la înregistrările noului album, cu Bruce şi Steven Van Zandt în studio. Cei care îl privesc cu atenţie pe Steven îl recunosc nu doar ca muzician, ci şi ca genialul consilier al lui Tony Soprano, Silvio Dante în serialul "The Sopranos". Albumul din 2020 al lui Bruce Springsteen se numeşte "Letter To You" şi duce discografia artistului la 20 de release-uri. Va sosi pe 23 octombrie şi ar fi fost înregistrat în doar 5 zile, într-un impuls creativ fără precedent.

De producţie s-au ocupat chiar "The Boss" şi Ron Aniello, iar 3 piese sunt preluate din arhivele artistului din anii '70. Acesta este primul album alături de E Street Band de la "High Hopes" din 2014. Solistul a adunat trupa la studio-ul său de acasă pentru 5 zile, dar materialul a fost gata în doar 4 zile. Venea după un blocaj artistic de câţiva ani, dar digul s-a spart şi rezultatul a fost un flux creativ nemaivăzut. O săptămână şi jumătate de scris şi compus în aprilie 2019 a fost catalizatorul.

Discul include 12 piese, iar Bruce Springsteen, care tocmai a împlinit 71 de ani recent îşi poartă anii ca o cunună, nu ca o povară. A excelat şi în alte domenii publicând autobiografia "Born the Run", dar şi prin show-ul de pe Broadway "Springsteen on Broadway". "Letter To You" include 9 piese complet noi, plus 3 compuse cu zeci de ani în urmă, dar regândite pentru 2020: "Janey Needs a Shooter", "If I Was the Priest" şi "Song for Orphans".

Citește mai multe despre Bruce Springsteen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE