Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Bruce Springsteen - There Goes My Miracle

Bruce Springsteen a lansat piesa "There Goes My Miracle", al doilea single de pe viitorul album al lui "The Boss". LP-ul se numeşte "Western stars". Noul track a primit un videoclip cu versuri pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

"There Goes My Miracle" aminteşte de stilul lui Roy Orbison şi continuă abordarea începută cu primul single de pe noul LP, "Hello Sunshine". Piesele acestea sunt influenţate de artiştii California Pop din anii '60 şi '70, precum Glenn Campbell şi Burt Bacharach. Vocea lui Bruce Springsteen este înălţătoare, iar în fundal auzim şi o secţiune de viori.

Muzicianul nu se îndepărtează prea mult de sound-ul LP-ului "Working on a Dream" din 2009. Noul album al lui Springsteen, "Western Stars" va debuta pe 14 iunie. Este primul său material discografic compus exclusiv din piese noi de la "Wrecking Ball" din 2012. A fost produs de către Ron Aniello şi include colaborări cu pianistul E Street Band David Sancious, dar şi cu violonistul Soozie Tyrell şi pianistul Charlie Giordano.

Bruce a comparat noul său material cu "Tunnel of Love" şi "Devils & Dust", dar în acelaşi timp a subliniat că e totuşi un "personaj diferit, cu o altă viaţă". Pe lângă proiectul solo, legendarul cântăreţ a mai compus piese şi pentru trupa sa E Street Band, cu care colaborează de ceva vreme. Chiar dacă au trecut câţiva ani buni de la un album solo, Bruce Springsteen a mai avut şi alte proiecte importante.

A lansat un box set pentru LP-ul "The River" din 1980, dar şi o carte de memorii. O serie de box set-uri cu viniluri înregistrate în studio în anii '70 şi '80 au fost de asemenea lansate, sub ghidajul artistului. În 2017 The Boss debuta cu un one man show numit "Springsteen on Broadway", care a sosit apoi ca un material special Netflix şi album.

Bruce Frederick Joseph Springsteen este unul dintre cei mai reputaţi artişti americani. Este activ din 1964 şi a abordat genuri precum rock, heartland rock, folk şi rock and roll. E cunoscut pentru versuri poetice, reprezentaţii pline de energie şi un timbru special. Muzicianul a vândut peste 135 de milioane de albume în toată lumea.

Citește mai multe despre Bruce Springsteen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE