Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Lyric Video: Bruce Springsteen - There Goes My Miracle

Bruce Springsteen a lansat piesa "There Goes My Miracle", al doilea single de pe viitorul album al lui "The Boss". LP-ul se numeşte "Western stars". Noul track a primit un videoclip cu versuri pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

"There Goes My Miracle" aminteşte de stilul lui Roy Orbison şi continuă abordarea începută cu primul single de pe noul LP, "Hello Sunshine". Piesele acestea sunt influenţate de artiştii California Pop din anii '60 şi '70, precum Glenn Campbell şi Burt Bacharach. Vocea lui Bruce Springsteen este înălţătoare, iar în fundal auzim şi o secţiune de viori.

Muzicianul nu se îndepărtează prea mult de sound-ul LP-ului "Working on a Dream" din 2009. Noul album al lui Springsteen, "Western Stars" va debuta pe 14 iunie. Este primul său material discografic compus exclusiv din piese noi de la "Wrecking Ball" din 2012. A fost produs de către Ron Aniello şi include colaborări cu pianistul E Street Band David Sancious, dar şi cu violonistul Soozie Tyrell şi pianistul Charlie Giordano.

Bruce a comparat noul său material cu "Tunnel of Love" şi "Devils & Dust", dar în acelaşi timp a subliniat că e totuşi un "personaj diferit, cu o altă viaţă". Pe lângă proiectul solo, legendarul cântăreţ a mai compus piese şi pentru trupa sa E Street Band, cu care colaborează de ceva vreme. Chiar dacă au trecut câţiva ani buni de la un album solo, Bruce Springsteen a mai avut şi alte proiecte importante.

A lansat un box set pentru LP-ul "The River" din 1980, dar şi o carte de memorii. O serie de box set-uri cu viniluri înregistrate în studio în anii '70 şi '80 au fost de asemenea lansate, sub ghidajul artistului. În 2017 The Boss debuta cu un one man show numit "Springsteen on Broadway", care a sosit apoi ca un material special Netflix şi album.

Bruce Frederick Joseph Springsteen este unul dintre cei mai reputaţi artişti americani. Este activ din 1964 şi a abordat genuri precum rock, heartland rock, folk şi rock and roll. E cunoscut pentru versuri poetice, reprezentaţii pline de energie şi un timbru special. Muzicianul a vândut peste 135 de milioane de albume în toată lumea.

Citește mai multe despre Bruce Springsteen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE