Urmărește-ne în Social Media

rock

Bruce Springsteen - There Goes My Miracle

Bruce Springsteen a lansat piesa "There Goes My Miracle", al doilea single de pe viitorul album al lui "The Boss". LP-ul se numeşte "Western stars". Noul track a primit un videoclip cu versuri pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Publicat

pe

"There Goes My Miracle" aminteşte de stilul lui Roy Orbison şi continuă abordarea începută cu primul single de pe noul LP, "Hello Sunshine". Piesele acestea sunt influenţate de artiştii California Pop din anii '60 şi '70, precum Glenn Campbell şi Burt Bacharach. Vocea lui Bruce Springsteen este înălţătoare, iar în fundal auzim şi o secţiune de viori.

Muzicianul nu se îndepărtează prea mult de sound-ul LP-ului "Working on a Dream" din 2009. Noul album al lui Springsteen, "Western Stars" va debuta pe 14 iunie. Este primul său material discografic compus exclusiv din piese noi de la "Wrecking Ball" din 2012. A fost produs de către Ron Aniello şi include colaborări cu pianistul E Street Band David Sancious, dar şi cu violonistul Soozie Tyrell şi pianistul Charlie Giordano.

Bruce a comparat noul său material cu "Tunnel of Love" şi "Devils & Dust", dar în acelaşi timp a subliniat că e totuşi un "personaj diferit, cu o altă viaţă". Pe lângă proiectul solo, legendarul cântăreţ a mai compus piese şi pentru trupa sa E Street Band, cu care colaborează de ceva vreme. Chiar dacă au trecut câţiva ani buni de la un album solo, Bruce Springsteen a mai avut şi alte proiecte importante.

A lansat un box set pentru LP-ul "The River" din 1980, dar şi o carte de memorii. O serie de box set-uri cu viniluri înregistrate în studio în anii '70 şi '80 au fost de asemenea lansate, sub ghidajul artistului. În 2017 The Boss debuta cu un one man show numit "Springsteen on Broadway", care a sosit apoi ca un material special Netflix şi album.

Bruce Frederick Joseph Springsteen este unul dintre cei mai reputaţi artişti americani. Este activ din 1964 şi a abordat genuri precum rock, heartland rock, folk şi rock and roll. E cunoscut pentru versuri poetice, reprezentaţii pline de energie şi un timbru special. Muzicianul a vândut peste 135 de milioane de albume în toată lumea.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Barack Obama şi Bruce Springsteen au un podcast împreună pe Spotify: "Renegades"

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama face echipă cu Bruce Springsteen în cel mai nou podcast de pe Spotify. Acesta se numeşte "Renegades: Born în the USA" şi are doar 8 episoade pentru început. Cei doi discută despre subiecte precum paternitate, rasă, căsătorie şi starea Statelor Unite. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Podcast Barack Obama Bruce Springsteen Renegades
Podcast Barack Obama Bruce Springsteen Renegades │ FOTO: Spotify

Acesta este al doilea podcast de la casa de producţii a soţilor Obama, Higher Ground Productions, după cel lansat de Michelle Obama tot pe Spotify. Aceeaşi entitate ne va oferi şi un show de gătit pentru cei mici, cu Michelle ca protagonistă. Revenind la podcast-ul "Renegades: Born in the USA", Barack Obama şi Bruce Springsteen poartă discuţii profunde pe un ton prietenesc şi colocvial. Cei doi îşi analizează trecutul, lucrurile în care cred şi în fiecare episod ne spun ce iubesc cel mai mult la Statele Unite.

Obama şi Springsteen s-au cunoscut pentru prima oară în cadrul campaniei lui Barack din 2008. Iată spusele fostului preşedinte despre acest proiect şi prietenia cu muzicianul:

Cum am ajuns aici? Cum am putut să ne găsim drumul spre o istorie americană a unificării? Acest subiect a dominat multe dintre conversaţiile mele în ultimul an, cu Michelle, cu fiicele mele şi cu prietenii. Unul dintre acei prieteni s-a nimerit să fie Bruce Springsteen.

La suprafaţă, eu şi Bruce nu avem prea multe lucruri în comun. Totuşi pe parcursul anilor am descoperit că avem o sensibilitate în comun. E vorba despre muncă, despre familie şi despre America. În propriile noastre feluri, eu şi Bruce suntem în călătorii paralele, încercând să înţelegem această ţară, care ne-a oferit atât de multe. Încercam să scriem o cronică a poveştilor persoanelor acestei ţări şi căutăm o cale de a conecta propriile noastre căutări individuale, căutări de înţeles şi adevăr şi comunitate cu povestea cea mare a Americii.

Obama nu se fereşte să cânte în podcast, afirmând şi că el cântă de fiecare dată când are ocazia, inclusiv la duş. În vârstă de 59 de ani, fostul şef de stat discută cu The Boss, legendarul muzician de 71 de ani, iar episodul 3 spre exemplu a fost mai ales despre muzică şi influenţa sa asupra mandatului lui Obama. Episoadele ţin aproximativ o oră şi avem şi momente speciale, precum un duet pe piesa "Further Up the Road" de la Bobby Blue Band. Aflăm că primul album cumpărat cu bani de buzunar a fost "Talking Book" de Stevie Wonder pentru Barack.

Fostul preşedinte a amintit şi câţiva artişti preferaţi: Billy Paul, Earth, Wind & Fire, Joni Mitchell, dar şi Marvin Gaye.

Springsteen intră în teme personale, precum copilăria alături de un părinte schizofrenic şi fără slujbă. Vorbeşte despre New Jersey-ul care i-a şlefuit cariera şi identitatea, dar şi despre relaţia cu colegii din E Street Band.

Podcastul se ascultă AICI

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending