Urmărește-ne în Social Media

TOATE MATERIALELE DESPRE

Postmodern Jukebox

Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu peste 920 de milioane de vizualizări și 3,2 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au cucerit topurile Billboard și iTunes și au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea.

Varianta lor pentru “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, declarând că este coverul ei favorit.

La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații. Combinând stilul nonconformist al lui Miley Cyrus sau anxietatea minimalistă Radiohead cu căldura unor stiluri ce datează mult dinainte ca părinții muzicienilor reinterpretați să se fi născut, Postmodern Jukebox reimaginează săptămânal genuri contemporane ca pop, rock și R&B în notă swing, doo-wop, ragtime sau Motown. Beyonce, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses și The White Stripes sunt doar câțiva dintre artiștii a căror muzică a fost abordată dintr-un unghi retro unic și transformată într-un succes viral și atemporal.

Concerte Postmodern Jukebox în România


Postmodern Jukebox a concertat pentru prima oară în România în mai 2016. Spectacolul a avut loc la Sala Palatului din București.

Trupa a revenit în martie 2017 și mai 2018, cu două noi concerte în aceeași locație.

Vezi toată descrierea artistului